Ιβάν: Happy με το αποτέλεσμα αλλά ανησυχεί για τη διακοπή

Ο Γιοβάνοβιτς όπως συνηθίζει δεν σχολίασε τη διαιτησία και επικεντρώθηκε στο καθαρά αγωνιστικό μέρος αλλά και στη συνέχεια. Ο προπονητής παραδέχτηκε ότι ο αγώνας ήταν μέτριος και πως κάναμε πολλά λάθη. Τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τον προβληματίζει η διακοπή και το ότι δεν θα έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας «Αρκετά ανοικτό το παιχνίδι με πολλά λάθη. Πολλές φορές λίγο άναρχο. Κάναμε αρκετές προσπάθειες και φτάναμε έξω από την περιοχή του αντιπάλου όμως δεν είχαμε καλή τελική προσπάθεια. Αρκετές προϋποθέσεις χωρίς επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Απόλλωνα. Στο δεύτερο μέρος είδαμε τον ίδιο ρυθμό με πολλά λάθη. Όμως σε ένα σημείο όταν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε την επιθετική μας γραμμή και βάλαμε δυο γκολ και κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Ήταν ερωτηματικό για μένα ήταν οι μέσοι επειδή δεν κάναμε πολλές αλλαγές. Μοραίς, Πίντο και Μαρσίνιο είναι κουρασμένοι αλλά ανταποκριθήκαμε και δίκαια κερδίσαμε ενα σπουδαίο αντίπαλο που έχει καλούς παίκτες.. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας. Με ανησυχεί η διακοπή λόγω Εθνικής. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας αλλά για 10 μέρες δεν θα έχω αρκετούς παίκτες. Αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί. Το μόνο που θέλω είναι να παίξουν καλά και να γυρίσουν υγιείς».

ΑντωνίουΑν πράγματι δεν υπήρξε παράβαση στη φάση του πέναλτι ο Απόλλωνας έχει δίκαιο να διαμαρτύρεται αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του. Αν έγινε κάτι τέτοιο αυτό επηρέασε τη δική μας ομάδα λόγω των αποφάσεων του διαιτητή στο πρώτο μέρος. Ήμουν στην κερκίδα και για 90 λεπτά όλοι οι φίλαθλοι μας διαμαρτύρονταν για τη στάση του διαιτητή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!