Ιδανικοί αυτόχειρες;

Η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου τοποθετήθηκε και επίσημα στα όσα έγιναν την Τρίτη και με ανακοίνωση ρίχνει το μπαλάκι στους οργανωμένους από τους οποίους ζητά να υποδείξουν αυτούς που έριξαν τα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν τις ζημιές στα γραφεία. Κάτι τέτοιο θεωρούμε απίθανο να γίνει οπότε αναμένουμε την ανακοίνωση-απάντηση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα.

Δεν υπάρχει λόγος να εξιστορήσουμε ξανά τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ΓΣΠ και που προσβάλουν την ομάδα μας και δίνουν αφορμές στους πραγματικούς αντίπαλους μας να πανηγυρίζουν. Τόσο η διοίκηση όσο και οι οργανωμένοι έδειξαν ανίκανοι να συντονιστούν με τρόπο που να μη δημιουργούσε όλα όσα είδαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο και είναι για αυτό που οι ευθύνες όλων είναι ακόμα μεγαλύτερες. Είναι δύσκολο και ίσως αχρείαστο να μπούμε στη διαδικασία να παραθέσουμε τα επιχειρήματα ή και παράπονα των δύο πλευρών. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανάγκη των οργανωμένων να θέλουν να υπενθυμίσουν με διάφορους τρόπους τα ιδεώδη μας και το πόσο Έλληνες νιώθουμε.

Θεωρούμε ότι αυτά είναι συναισθήματα και των διοικούντων οι οποίοι δεν πρέπει να πέφτουν στην παγίδα όσων επιχειρούν να δαιμονοποιήσουν το σύνδεσμο φιλάθλων. Δυστυχώς για όλους μας η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια θέματα και με ή χωρίς την προτροπή οποιουδήποτε το ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει.

Αν θεωρούμε τη διαφώτιση του ποιοι είμαστε και τι νιώθουμε σημαντικότερη από τα οικονομικά και αγωνιστικά οφέλη του champions league είναι κάτι που θα έπρεπε να αποφασιστεί από όλους μήνες πριν.

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων δημιουργεί προβλήματα και οι δηλώσεις του προέδρου περί μη αναγνώρισης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ αποτελούν εξωτερίκευση απογοήτευσης και θυμού που δεν βοηθά στο να εξομαλυνθεί το πρόβλημα. Ούτε και η διαχρονική κάλυψη που δίνουν οι οργανωμένοι σε άτομα που δημιουργούν προβλήματα βοηθά στο να κτιστεί η σωστή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι πολύ πιο επικίνδυνο από αυτό που αντιμετώπισε προ μηνός με τις αποχωρήσεις-αναγκαστικές παραιτήσεις μελών του δ.σ. Αν δεν χειριστούν σωστά όλοι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ενδέχεται να αρχίσει μια αντιπαράθεση που δε θα σταματήσει με τίποτα.

_______________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!