Κάλεσμα Πετεβίνου προς μουρμούρηδες!

Το πρώτο θέμα στην Καθημερινή σήμερα υπό την υπογραφή του δικού μας Μικαέλο Παπαδάκη είναι κατά πόσο η μουρμούρα των οπαδών μας είναι δικαιολογημένη. Όσοι μπορούν να αντιληφθούν την κατάσταση που επικρατεί αναγνωρίζουν ότι μια μικρή αλλά θορυβώδης μερίδα οπαδών μας περιμένει την πρώτη σημαντική αποτυχία για να στήσει στον τοίχο τον Δώνη ή και τη διοίκηση. Είναι οι οπαδοί μας που θεωρούν αμελητέα ή και τυχαία τα επιτεύγματα της τελευταίας οκταμηνίας και που δεν αντιλαμβάνονται σε τι χάλι παρέλαβαν τον ΑΠΟΕΛ τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση.

Η κατάσταση δεν είναι άγνωστη για κανέναν μας αφού έτσι ήταν και έτσι θα είναι ο ΑΠΟΕΛ με όλες τις απόψεις, ακόμα και τις ακραίες να είναι αποδεκτές. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής όμως είναι ότι βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από τον αγώνα της χρονιάς.

Αν την Τρίτη ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League θα έχει πετύχει κάτι μοναδικό που θα του επιτρέψει να δημιουργήσει τις βάσεις για την παντοκρατορία που όλοι θέλουμε. Η ανάγκη για απόδοση ευθυνών σε περίπτωση αποκλεισμού μπορεί να περιμένει αφού αυτό που προέχει είναι να το παλέψουμε.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έγινε και το ανεπίσημο κάλεσμα του Πετεβίνου μέσω twitter σήμερα. Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ανάρτησε το εξής μήνυμα, ως απάντηση των δεκάδων tweets που δέχεται και ο ίδιος από τους οπαδούς μας:

Μια τριήμερη αναστολή του μουρμουρώ για οτιδήποτε και επικέντρωση στην ενίσχυση της ομάδας θα ήταν το ιδανικό. Μετά την Τρίτη ξαναρχίζουμε.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!