Μόνο πλεονέκτημα η έδρα;

Κάναμε και χτες αναφορά στο ότι ο εφησυχασμός και η υποτίμηση είναι στα γονίδια μας και πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να τα αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε στο άλλο άκρο οπότε χρειάζεται προσοχή. Ο πρώτος αγώνας επιβεβαίωσε ότι η Άαλμποργκ είναι πολύ καλή ομάδα.  Αυτό το κατάλαβαν και όσοι πανηγύριζαν με το που έγινε η κλήρωση. Ο ανέτοιμος και με τις σημαντικές απουσίες ΑΠΟΕΛ πήρες ένα καλούτσικο αποτέλεσμα στη Δανία και καλείται την Τρίτη για μια υπέρβαση όμοια με τις προηγούμενες απέναντι στη Βίσλα και την Κοπεγχάγη. Αυτό θα γίνει αν υπάρχει πίστη, θέληση και αποτελεσματικό πλάνο. Υπάρχει και ο σημαντικός παράγοντας της έδρας αλλά είναι επικίνδυνο και ανησυχητικό αν στηριζόμαστε μόνο σε αυτό.

Θυμηθείτε λίγο τις επικές προκρίσεις τις δυο τελευταίες φορές…

Ασφαλώς και υπήρχε ένα κατάμεστο ΓΣΠ που ήταν σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Ασφαλώς και οι καιρικές συνθήκες λειτούργησαν υπέρ μας και προκάλεσαν τρομερά προβλήματα στους ασυνήθιστους Πολωνούς και Δανούς.

Είχαν όμως να αντιμετωπίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο έναν ΑΠΟΕΛ που ήθελε περισσότερο από αυτούς την πρόκριση. Οι αντίπαλοι μας βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα της οποίας το πλάνο δούλεψε άψογα και της οποίας οι παίκτες ήξεραν τι ήθελαν. Η πίστη στις δυνάμεις και στην ανατροπή ήταν ένα στοιχείο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο και το οποίο ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών το χειρίστηκε με τρόπο που να μην εξελιχθεί σε χαλάρωση ή υποτίμηση.

Η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας θα καθορίσει πάρα πολλά και είναι σημαντικό να μπορέσει ο Δώνης αλλά και οι παίκτες να έχουν σωστή αντίληψη των παραγόντων που θα φέρουν την επιτυχία.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!