Κάποιοι εναντίων όλων!

Είναι γνωστό ότι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου δεν διστάζει να τοποθετηθεί με τρόπο ειλικρινή σε στιγμές που θεωρούνται δύσκολες για την ομάδα μας. Μέσω twitter έκανε σήμερα τη δική του παρέμβαση αναρτώντας το μήνυμα «Αφού το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ χάθηκε προ πολλού (για πολλούς λόγους!) ας πάμε ξανά εκεί που συνηθίσαμε.. ΚΑΠΟΙΟΙ εναντίον ΟΛΩΝ! Απλή πραγματικότητα. Αναμφίβολα ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ καταγράφει αλήθειες οι οποίες έγιναν μέρος της ζωής μας, ιδιαίτερα όταν η ομάδα δεν πείθει τους απαιτητικούς οπαδούς της. Είναι γεγονός ότι το όλοι μαζί χάθηκε.  Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι διχασμένος . Η εμπιστοσύνη προς τον Πάουλο Σέρτζιο έχει κλονιστεί σε βαθμό που δύσκολα θα επανακτηθεί από μια μεγάλη μερίδα οπαδών. Το σχετικό γκάλοπ της ιστοσελίδα μας το επιβεβαιώνει. Ούτε η διοίκηση μένει στο απυρόβλητο, ενώ όπως έχουμε επισημάνει μετά τον αγώνα με την Αελ, το κολάνι μοιραία πιάνει και τους παίκτες.

Η κατάσταση δεν είναι άγνωστη για τους περισσότερους από εμάς. Το ζητούμενο είναι αν είναι ανατρέψιμη και πως μπορεί να γίνει αυτό. Ο κόσμος θεωρεί ότι αυτό θα γίνει με την αλλαγή προπονητή ενώ η διοίκηση έχει σκοπό να τον στηρίξει μέχρι να εξαντληθούν τα περιθώρια.

Οι παίκτες είναι αυτοί που στο τέλος της ημέρας θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, όπως έκαναν και πέρσι. Είμαστε υπόχρεοι να εντοπίσουμε ότι ο Πάουλο Σέρτζιο δεν αμφισβητείται πλέον μόνο από οπαδούς και δεν θα επεκταθούμε επί του παρόντος.

Ο Νεκτάριος είναι παλιά καραβάνα και είναι σε θέση να αναγνωρίσει ότι το όλοι μαζί χάθηκε προ πολλού για πολλούς λόγους. Ξέρει όμως καλύτερα από εμάς τα πολλά στραβά που συμβαίνουν καθημερινά τους τελευταίους μήνες στο χώρο εργασίας του και είμαστε σίγουροι ότι τον προβληματίζουν εξίσου.

Είναι για αυτό που κάποιοι ερμηνεύουν το μήνυμα του και ως μια ένδειξη δυσφορίας για τις επιλογές του Σέρτζιο. Ο Νεκτάριος είναι μαζί με τον Αλωνεύτη ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας μας εδώ και καιρό και έμεινε στον πάγκο ψες.

Το φραστικό επεισόδιο που είχε ψες παραπονούμενος οπαδός μας με τον Χαραλαμπίδη, ίσως να είναι άλλος λόγος που ο Νεκτάριος ένιωσε την ανάγκη να παρέμβει.

Σε κάθε περίπτωση η παρέμβαση του μας χαροποιεί αφού ο εγωισμός των παικτών είναι μια παράμετρος που μπορεί να βοηθήσει στο να βελτιωθεί η κατάσταση. Θυμίζουμε και πέρσι παρόμοια παρέμβαση του συγκεκριμένου παίκτη όταν στα μέσα του πρωταθλήματος και με τον ΑΠΟΕΛ στο -6 έστειλε μήνυμα πίστης και αντεπίθεσης σε μια περίοδο που και πάλι ήμασταν ηφαίστειο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!