Κάποιος να μαζέψει τον Πλουτή

Δεν έφτανε το πρόβλημα που προκάλεσε με τις αναρτήσεις του στο facebook την περασμένη εβδομάδα και που όπλισαν το χέρι του ανεγκέφαλου που εκπυρσοκρότησε δυο κροτίδες στο γήπεδο, ο Πλουτής Αβραάμ επανέρχεται ακόμα πιο προκλητικός. Με νέο μήνυμα του αναφέρει ότι θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία του ποδόσφαιρου αν εφαρμοστούν οι κανόνες και πως θα πρόκειται περί κλοπής αν τους στερήσουν το πρωτάθλημα που κέρδισαν δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Ο μισθωτός του Σοφοκλέους τα έχει χαμένα αφού ξεχνά ότι η Αελ δεν έχει κερδίσει τίποτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως υπήρχε αρκετός χρόνος για να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Λεμεσιανής ομάδας αρνείται να συμβιβαστεί με το μοιραίο και με έμμεσο και νόμιμο τρόπο διογκώνει το πρόβλημα.

Θέλει όμως να δώσει τη λανθασμένη εικόνα στους οπαδούς της ομάδας του ότι είναι δήθεν οι άξιοι πρωταθλητές ξέροντας ότι όλα όσα θα ακολουθήσουν θα προκαλέσουν πέραν της απογοήτευσης και την οργή τους.

Κάποιος λοιπόν πρέπει να τον μαζέψει πριν θρηνήσουμε θύματα.

Η σχετική ανάρτηση του Πλουτή Αβραάμ στο facebook:

Θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ιστορία του Ποδόσφαιρου. Θα είναι η μεγαλύτερη κλεψιά της ανθρωπότητας, αν μας στερήσουν αυτό το Πρωτάθλημα που κερδίσαμε δίκαια και πανάξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια κροτίδα δεν θα τινάξει στον αέρα τα όνειρα, τους κόπους, τους μόχθους και τις θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς. Το λάθος του ενός δεν θα χαλάσει την γιορτή των υπόλοιπων 7000 που έστησαν από νωρίς το απόγευμα.

Νέοι, γέροι, γυναίκες, παιδιά με πάθος, παλμό, θέληση και αποφασιστικότητα. Κόσμος, διοίκηση, Σύνδεσμος Φιλάθλων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, ποδοσφαιρικό τμήμα, μια ομάδα, μια οικογένεια. Τα Πρωταθλήματα δεν κερδίζονται ούτε με τις πιέσεις, ούτε στα Υπουργεία, ούτε στα γραφεία, ούτε με θεατρινισμούς (δεν υπονοώ τον Κακά), ούτε με σκηνοθεσίες, ούτε με επικοινωνιακά τρικ, ούτε στα Μέσα Ενημέρωσης.

Τα Πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο, με τον ιδρώτα, με το πάθος, με την αγωνιστικότητα, με τον ανδρισμό του κάθε ποδοσφαιριστή. Ότι και να γίνει, μόνο περηφάνια θα νιώθουμε για την ομάδα μας, για τους ποδοσφαιριστές μας που χθες άφησαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και Πανάξια είναι ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!…

Υ.Γ1: Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε μορφή βίας στους αθλητικούς χώρους. Εμείς στεναχωρηθήκαμε που τραυματίστηκε (είτε λίγο είτε πολύ) ένας ποδοσφαιριστής, άλλα άλλοι χαίρονται και πανηγυρίζουν. Μόνο έτσι θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν εξάλλου.

Υ.Γ2: Αυτό το Πρωτάθλημα δεν το χαρίζουμε σε κανένα, ούτε με το έτσι, ούτε με το θέλω.

Υ.Γ3: Τις επόμενες βδομάδες και τους επόμενους μήνες θα κοιμόμαστε ήσυχοι με την συνείδηση μας, περήφανοι για την ομάδα μας,περήφανοι για την Ιστορία μας, με το κούτελο μας Καθαρό και Ξάστερο!!!!. –

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!