Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Κάτι παραπάνω από μονόδρομος

Κάτι παραπάνω από μονόδρομος

Δυο συνεχόμενες αγωνιστικές με ήττες είναι πάρα πολλές για την ομάδα μας και δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να διαχειριστούμε και άλλο αρνητικό αποτέλεσμα. Ο σημερινός αγώνας στο ΓΣΠ είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος για ο ΑΠΟΕΛ αφού επιβάλλεται να κερδίσουμε την Πέγεια. Μόνο έτσι θα διατηρηθεί η βαθμολογική διαφορά από το παράρτημα του ακελ και θα μπορέσουμε να δούμε με αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια. Η απουσία του Χιώτη είναι σημαντική αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ή να σταθεί αρκετή για οποιαδήποτε στραβή. Η προσδοκία πολλών ότι η διαφορά από την ομόνοια θα αυξηθεί δεν πρέπει να εξελιχθεί σε απογοήτευση σε περίπτωση που κερδίσουν αφού το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προβλήματα αφού χτες επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χιώτη έτσι μετά τον Τρισκόφσκι προστέθηκε και ο Έλληνας τερματοφύλακας στη σχετική λίστα. Θεωρείται σίγουρο ότι ο Κίσσας θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια και ο Κωνσταντίνου θα είναι στον πάγκο. Η καλή αμυντική λειτουργία έτσι ώστε να σταματήσουμε να δεχόμαστε εύκολα γκολ αλλά και η αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης είναι τα στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη.

Δύσκολα μπορεί να προβλέψει κάποιος τις πιθανές αλλαγές που θα δούμε στο αρχικό σχήμα αλλά ο Μαντούκα θέτει ισχυρή υποψηφιότητα αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του και στους προηγούμενους αγώνες ήταν εκ των κορυφαίων. Η Πέγεια αναμένεται να αμύνεται στο μισό γήπεδο κάτι που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Η διάσπαση της αμυντικής γραμμής προϋποθέτει καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργικότητα και βοήθειες από τα άκρα. Με αυτά τα δεδομένα η παρουσία του Μαρσίνιο μοιάζει με επιβεβλημένη.

Η καλή λειτουργία και οι πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αλκή έστω και αν στο ημίχρονο έγινε αλλαγή ο Χαραλαμπίδης, δείχνουν ότι η διάταξη με τον Αλμέιδα προωθημένο είναι αποτελεσματική τουλάχιστον στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Σολάρι περιμένει εκ νέου ευκαιρίες και το ερώτημα σε περίπτωση που προτιμηθεί είναι πως θα διαφοροποιηθεί το πλάνο.

Ο κόσμος από την πλευρά του αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται την ώθηση από τον κόσμο και αυτό καλούμαστε να κάνουμε.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Πέγεια θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή 27/2 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

X