Κάτι παραπάνω από μονόδρομος

Δυο συνεχόμενες αγωνιστικές με ήττες είναι πάρα πολλές για την ομάδα μας και δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να διαχειριστούμε και άλλο αρνητικό αποτέλεσμα. Ο σημερινός αγώνας στο ΓΣΠ είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος για ο ΑΠΟΕΛ αφού επιβάλλεται να κερδίσουμε την Πέγεια. Μόνο έτσι θα διατηρηθεί η βαθμολογική διαφορά από το παράρτημα του ακελ και θα μπορέσουμε να δούμε με αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια. Η απουσία του Χιώτη είναι σημαντική αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ή να σταθεί αρκετή για οποιαδήποτε στραβή. Η προσδοκία πολλών ότι η διαφορά από την ομόνοια θα αυξηθεί δεν πρέπει να εξελιχθεί σε απογοήτευση σε περίπτωση που κερδίσουν αφού το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προβλήματα αφού χτες επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χιώτη έτσι μετά τον Τρισκόφσκι προστέθηκε και ο Έλληνας τερματοφύλακας στη σχετική λίστα. Θεωρείται σίγουρο ότι ο Κίσσας θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια και ο Κωνσταντίνου θα είναι στον πάγκο. Η καλή αμυντική λειτουργία έτσι ώστε να σταματήσουμε να δεχόμαστε εύκολα γκολ αλλά και η αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης είναι τα στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη.

Δύσκολα μπορεί να προβλέψει κάποιος τις πιθανές αλλαγές που θα δούμε στο αρχικό σχήμα αλλά ο Μαντούκα θέτει ισχυρή υποψηφιότητα αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του και στους προηγούμενους αγώνες ήταν εκ των κορυφαίων. Η Πέγεια αναμένεται να αμύνεται στο μισό γήπεδο κάτι που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Η διάσπαση της αμυντικής γραμμής προϋποθέτει καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργικότητα και βοήθειες από τα άκρα. Με αυτά τα δεδομένα η παρουσία του Μαρσίνιο μοιάζει με επιβεβλημένη.

Η καλή λειτουργία και οι πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αλκή έστω και αν στο ημίχρονο έγινε αλλαγή ο Χαραλαμπίδης, δείχνουν ότι η διάταξη με τον Αλμέιδα προωθημένο είναι αποτελεσματική τουλάχιστον στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Σολάρι περιμένει εκ νέου ευκαιρίες και το ερώτημα σε περίπτωση που προτιμηθεί είναι πως θα διαφοροποιηθεί το πλάνο.

Ο κόσμος από την πλευρά του αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται την ώθηση από τον κόσμο και αυτό καλούμαστε να κάνουμε.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Πέγεια θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή 27/2 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!