Κίτρινος πυρετός

Μπορεί να πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΠΕΠ αλλά η κατάντια του παραρτήματος δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Όλοι πλέον αγωνιούν για το αν το φυτό θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της ομόνοιας αφού ακόμα και ο ίδιος δημόσια αναφέρει ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει. Λίγες ώρες λοιπόν μετά που δήλωνε ότι η ομάδα του είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεχόταν τρία γκολ από την Πέγεια και έμεινε εκτός κυπέλλου. Στους Δημήτρη Χριστόφια, Άντρο Κυπριανού και όσους αποφασίζουν για το μέλλον του αιώνιου αντιπάλου ευχόμαστε να στηρίξουν τον Νέτο Τούτιτς.

Στα δικά μας τώρα ένα από τα θέματα που απασχολούν είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών. Πρόκειται για έξι συνολικά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο των καρτών και το ζητούμενο είναι αν κάποιοι από αυτούς προστατευτούν. Χάτζι, Πίντο, Χαραλαμπίδης, Μοραις, Μιροσάβλιεβιτς και Μιχαήλ συνθέτουν τη σχετική λίστα και στο τέλος της ημέρας η πιο ρεαλιστική προσέγγιση είναι να ελπίζουμε ότι δεν θα απουσιάσουν μαζικά στον οποιονδήποτε αγώνα. Τα όσα είδαμε εξάλλου στον αγώνα με τον Ερμή δείχνουν ότι το να μείνουν στον πάγκο πολλοί από τους λεγόμενους βασικούς δημιουργεί αγωνιστικά προβλήματα, ενώ φέρνει και το εφησυχασμό σε όλη την ομάδα.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον Πάουλο Κόστα το δεδομένο είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ταυτίζεται πλήρως με τη θέση της διοίκησης και δεν θέλει καν να προπονείται ο παίκτης με την υπόλοιπη ομάδα. Στον Πορτογάλο δόθηκε άδεια μέχρι νεοτέρας ενώ η συνάντηση που είχε η διοίκηση με τον μάνατζερ του παίκτη δεν κατέληξε σε κάτι συγκεκριμένο.

Όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας ο στόχος είναι όπως το διαδικαστικό αυτό πλέον θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Ιδανικά αυτό μπορεί να επιτευχθεί εντός των επομένων λίγων ημερών. Παράλληλα και ενώ τίθεται και θέμα προσεκτικών χειρισμών για ευνόητους λόγους, ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά άρχισε να απασχολεί έντονα διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Η περίπτωση Ονουάτσι μπορεί να θεωρείται απλή αλλά η διοίκηση καλείται να δώσει και να κερδίσει μια μάχη. Και αυτό γιατί οι 300 χιλιάδες ευρώ που πρέπει να πληρώσουμε στον Ιωνικό κρίνεται ως τεράστιο ποσό αυτή την εποχή και με βάση τα οικονομικά μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!