Καινούργιο wallpaper

Αναμονή και γερό πρόστιμο

Η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που την ήθελαν να μηδενίζει την ομάδα μας και το παράρτημα του ΑΚΕΛ και να επιβάλει επίσης γερό χρηματικό πρόστιμο και στους δυο. Φυσικά για τη διοίκηση της ομόνοιας 25 χιλιάδες ευρώ δεν είναι τίποτα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση. Τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πρέπει να προβληματίσουν του πάντες αφού οι δηλώσεις εντυπώσεων όταν τα νεύρα είναι τεταμένα δεν εξυπηρετούν σε τίποτα Διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί δεν διανύουν την καλύτερη τους φάση εδώ και λίγο καιρό γεγονός που πάλι πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αφού η ιστορία δείχνει ότι αυτό πιθανών να δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα.

Κατά τα άλλα η αναμονή συνεχίζεται με την όποια κινητικότητα να προκύπτει όχι μέσω πραγματικών εξελίξεων αλλά με βάση τα διάφορα δημοσιεύματα ή αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Η επιστροφή του προέδρου στην Κύπρο για παράδειγμα δημιουργία τη βάσιμη υποψία ότι ίσως να οδηγήσει σε κάποιες εξελίξεις έτσι αυτό έγινε θέμα στο ρεπορτάζ της ομάδας μας. Η ουσία είναι αυτή που επαναλαμβάνουμε σε κουραστικό βαθμό ότι δηλαδή ο Ιβάν δε βιάζεται. Όλοι ελπίζουν ότι η τακτική αυτή θα τον δικαιώσει ενώ για να λέμε και του στραβού το δίκαιο εξίσου σημαντικό ρόλο θα παίξει και το διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές.

Σε μια άλλη εξέλιξη σήμερα αναμένεται στην Κύπρο ο Μπρέσκα ο οποίος επιστρέφει για να αρχίσει άμεσα ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος για να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως γράψαμε προ καιρού ο Σλοβάκος που έχει τάση να βάζει εύκολα κιλά, δείχνει και είναι εκτός του ορίου και στόχος ανάμεσα σε άλλα είναι να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

Μην χάσετε το νέο μας wallpaper αφού σε αυτό μιλάει για την ιστορία αποδεικνύωντας για άλλη μια φορά ότι είμαστε ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ! Κλικ εδώ για να δείτε όλα τα wallpapers. Πάντως το προηγούμενο wallpaper, με τα δύο αστέρια, το «κατέβασαν» 1053 άτομα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!