Και τώρα πρωτάθλημα. Έλα Απόλλωνα..

Όσο μονότονο και αν ακούγεται η προσοχή μας πρέπει να στραφεί προσωρινά στις εγχώριες υποχρεώσεις αφού ο αγώνας με τον Απόλλωνα πλησιάζει επικίνδυνα! Όσοι βλέπουν ακόμα αστεράκια και χαζεύουν τη βαθμολογία του Group G πρέπει να κάνουν ένα διάλλειμα έτσι ώστε συγκεντρωμένοι να επιστρέψουμε από το Τσίρειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού από κάθε άποψη αφού τα οικονομικά και αγωνιστικά τους προβλήματα είναι τεράστια. Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα και είναι αυτό ακριβώς που καλείται να επιβεβαιώσει για να τους σπρώξει στο γκρεμό. Νίκη ισοδυναμεί με παραμονή στην πρώτη θέση κάτι που θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ομάδα μας μετά τις ηρωικές εμφανίσεις και αποτελέσματα στην Ευρώπη καλείται να επιβεβαιώσει ότι έχει το βάθος αλλά και το καθαρό μυαλό για να προσηλώνεται άμεσα στο πρωτάθλημα.  Ως εγκεφαλικό περισσότερο χαρακτήρισε το θέμα ο Χαραλαμπίδης σε χτεσινές δηλώσεις αναφέροντας τα εξής σημαντικά: «Είναι καθαρά εγκεφαλικό το θέμα, πως το βλέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Θεωρώ όμως ότι μέσα στα αποδυτήρια ξεκαθαρίστηκε πλήρως πως για να ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να βλέπουμε 100% κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είμαστε επαγγελματίες και έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Σαν μέλος της ομάδας θέλω να πιστεύω πως βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Παρόλο που στο ν αγώνα με τον Άρη δεν επιβεβαιώθηκαν οι πιο πάνω επισημάνσεις του Χαραλαμπίδη στον μέγιστο δυνατό βαθμό, θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος αντίπαλος που παραδοσιακά στην έδρα του μας δυσκολεύει θα βάλει τους πάντες στον Αρχάγγελο στην πρίζα.

Υπό τις περιστάσεις ο ΑΠΟΕΛ καλείται περισσότερο να κερδίσει την κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Ντόνεσκ, χωρίς όμως να υποτιμούμε τον Απόλλωνα που πάντα ξεσκίζεται στους μεταξύ μας αγώνες. Με δεδομένες τις απουσίες των Μαντούκα και Τρισκόφσκι ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει εάν τίθεται θέμα ξεκούρασης κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, κάτι που φαντάζει απομακρυσμένο αν λάβουμε υπόψη ότι ακολουθεί διακοπή. Ο Ατόρνο λογικά θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την παλιά του ομάδα ενώ ο Χαραλαμπίδης θα είναι το άλλο στήριγμα από τα άκρα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!