Ωραία η βαθμολογία

Γιοβάνοβιτς: «Πάντα πρέπει να πιστεύεις στο αποτέλεσμα, πάντα περιμένουμε κάτι καλό, όμως ομολογώ ότι οι δυσκολίες ήταν περισσότερες απ’ ότι αναμέναμε και είχαμε και λίγη τύχη σήμερα. Στην αρχή είχαμε λίγη τύχη, στις ευκαιρίες που είχε η Σαχτάρ στο 0-0. Είχαμε πολύ μεγάλη υπομονή διότι όσο περισσότερη πίεση έβαζε η Σαχτάρ ξέραμε ότι θα άφηνε κενά, άρα θα είχαμε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ενώ είχαμε και μια εξαιρετική ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Γενικώς είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε πιο καλά, πιο ποιοτικά. Αλλά μετά από 1-1 με την Σαχτάρ εδώ μέσα πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι». Για την επιλογή του Γιάχιτς:«Πάλι θα ξεκινούσα με την ίδια σύνθεση. Άλλος ο ρόλος του Μαρσίνιο, άλλος του Γιάχιτς. Αλλιώς έπαιξε η μεσαία γραμμή με τον ένα, αλλιώς με τον άλλο. Το ότι στο β’ ημίχρονο βγήκαν μια – δυο αντεπιθέσεις δεν οφείλεται μόνο σ’ ένα παίκτη».

Για τη βαθμολογία του ομίλου:«Ας πάρουμε τον βαθμολογικό πίνακα, θα είναι ωραίο, θα είναι περίεργο για όλους μας, να είναι  ο ΑΠΟΕΛ πρώτος και πίσω Ζενίτ, Πόρτο και Σαχτάρ. Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα περάσουμε καλά, θα είναι ευχάριστες μέρες. Δεν αλλάζει τίποτα στους στόχους και τις σκέψεις μας για τους αντιπάλους στο γκρουπ. Είμαστε οι μικροί του γκρουπ, παίζουμε όλα τα παιχνίδια με πολύ μεγάλη καρδιά και πολύ μεγάλη διάθεση, το απολαμβάνουμε, αλλά δεν έχουμε πίεση. Την πίεση σ’ αυτό το γκρουπ την έχουν οι άλλες τρεις ομάδες. Εμείς μέχρι το τέλος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό για την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Σήμερα κάναμε πολύ κόσμο στην Κύπρο ευτυχισμένο».

Για τη διαφορά στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια:«Είχαμε ήδη μια συμμετοχή με Τσέλσι, Πόρτο και Ατλέτικο, αν δει αποτελέσματα θα καταλάβει ότι δεν είμαστε εύκολη ομάδα για να παίξεις μαζί της. Σίγουρα είμαστε μια ομάδα που πραγματικά διεκδικεί ένα αποτέλεσμα στο γήπεδο, δεν ήρθαμε για να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή».

Για τη συνέχεια:«Θα θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος! Αλλά η αλήθεια είναι ότι στα παιχνίδια μας τα αποτελέσματα δεν εξαρτώνται μόνο από τη δική μας απόδοση. Και οι τρεις άλλες ομάδες είναι καλύτερες από εμάς. Κάναμε μια καλή αρχή. Τώρα έχουμε δυο παιχνίδια με την Πόρτο. Σίγουρα είναι σημαντικά για τη συνέχεια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!