Και όμως γίνεται

Παγωμάρα έφερε η πρωινή είδηση ότι ο Ρόνι Λέβι βρίσκεται στην Κύπρο για να συζητήσει με τη διοίκηση Ερωτοκρίτου  τις λεπτομέρειες της πολύ πιθανής συνεργασίας του. Ο Ισραηλινός  τεχνικός όπως είναι φυσικό δέχεται τα πάντα όσον αφορά το οικονομικό , το χρονικό διάστημα της συνεργασίας (μέχρι το τέλος της χρονιάς) αλλά και το να έχει βοηθό που θα υποδειχθεί από τη διοίκηση. Το μεγαλύτερο ζητούμενο όμως του κατά πόσο είναι ο καταλληλότερος δεν φαίνεται να έχει τη βαρύτητα που ανέμεναν οι οπαδοί μας. Και αυτό γιατί πρόκειται έναν προπονητή που ακολουθεί πτωτική πορεία τα τελευταία 3 χρόνια και που έφυγε ως αποτυχημμένος πέρσι από την Ανόρθωση.

Τα περί σπουδαίων βιογραφικών από προπονητές που εργάστηκαν σε πρωταθλήματα της Ευρώπης που διατυμπάνιζε ο Τάκης Αντωνίου φαίνεται να μην ισχύουν στην πράξη. Η αίσθηση είναι ότι η διοίκηση λειτουργεί με το σκεπτικό να βγει η χρονιά με τις λιγότερες δυνατές ζημιές κάτι όμως που δεν μπορεί να θεωρηθεί και πολύ πιθανό με τον Λέβι.

Ο ΑΠΟΕΛ τόσο το καλοκαίρι όσο και σήμερα χρειάζεται έναν προπονητή που θα αντέξει στα δύσκολα και ο Λέβι δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος αφού υπάρχει αρνητική άποψη από μια σημαντική μερίδα κόσμου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!