Και όμως είναι ακόμα εδώ!

Ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να νικήσει τις απουσίες και την μέχρι χτες πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και για να γίνει αυτό έπρεπε όλοι οι παίκτες να κάνουν την υπέρβαση τους. Η συγκεκριμένη αναφορά αφορά αυτούς που από την αρχή της χρονιάς βρίσκονται υπό κατηγορία, ίσως όχι και αδικαιολόγητα αλλά αυτά δεν είναι της ώρας. Αναφερόμαστε στους Χαραλαμπίδη και Γκόμες που έλαμψαν με την απόδοση τους αλλά και στον Σαντίν που στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς έκανε τη δική του υπέρβαση. Xαραλαμπίδης

Αρχίζοντας από τον Χαραλαμπίδη θα πούμε ότι ήταν αρχηγός με τα όλα του. Μπροστάρης σε ολόκληρο το 90λεπτό έδειξε το απαιτούμενο πάθος και αυτοσυγκέντρωση κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Μπίδης έπρεπε να τρέξει πολλά χιλιόμετρα για να βοηθήσει και στον αμυντικό τομέα και το έκανε και με το παραπάνω. Ήταν αυτός που όταν έπρεπε να κάνει συστάσεις στον Μασιά το έπραξε με καταλυτικό τρόπο ενώ από το πόδι του έφυγε η σέντρα ακριβείας που έφερε το δεύτερο γκολ.

Γκόμες

Η πιο μεγάλη έκπληξη ήταν ο Γκόμες. Ο Πορτογάλος πήρε θέση στον κεντρικό άξονα δίπλα από τον Μοράις και ανταποκρίθηκε πλήρως στο δύσκολο έργο του να αναχαιτίζει και παράλληλα να μοιράζει παιχνίδι. Έχοντας δίπλα του και τον δαιμονισμό Νούνο, ο Γκόμες κέρδισε πολλές μονομαχίες και έδειξε να έχει την απαιτούμενη ετοιμότητα αλλά και ικανότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Κάποια νεκρά διαστήματα ήταν μικρά και πέρασαν ανώδυνα ενώ ίσως να θεωρούνται και δικαιολογημένα!Σαντίν

Ο τρίτος της παρέας ήταν ο Σαντίν που έκανε τα πάντα. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που με τις επιστροφές του μέχρι την μεγάλη περιοχή του Πάρντο έβγαλε άμυνες στο πρώτο μισάωρο όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Ο Βραζιλιάνος ήταν κινητικός, μαχητικός και έκανε αυτό που πρέπει κάθε επιθετικός στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα. Μπορεί λίγο πριν γίνει αλλαγή να έχασε εκείνο το τρομερό τετ-α-τετ αλλά ήταν η φάση που μας έδειξε πρωτόγνωρη ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια.

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν ευτύχησε να πάρει τα μέγιστα από τους Χαραλαμπίδη, Γκόμες και Σαντίν και να υπάρξει ανάλογη συνέχεια δεν θα κατέβει από εκεί!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!