Κινήσεις τακτικής

Κάπως έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν κάποια πράγματα όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου αφού χτες προέκυψε μια νέα διαφωνία μεταξύ ΚΟΠ και Αστυνομίας. Η τελευταία σε μια προληπτική κίνηση της και προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών της σε περίπτωση επεισοδίων εξέφρασε και γραπτώς το αίτημα όπως ο αγώνας διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα. Όπως ήταν φυσικό ο Κουτσοκούμνης δεν άφησε το ατόπημα της αστυνομίας ανεκμετάλλευτο και όπως ήταν αναμενόμενο με δική του ανακοίνωση ξεσπάθωσε. Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται δεδομένο ότι ο αγώνας θα αρχίσει κανονικά στις 7 το βράδυ.

Από πλευράς διοίκησης επιχειρείται με διάφορους τρόπους να περιοριστεί η διαφωνία μεγάλης μερίδας των οπαδών μας για τα επιπλέον 10 ευρώ στην τιμή του εισιτηρίου. Επειδή η αναμνηστική φανέλα δε συγκινεί πλέον κανέναν η ιδέα για να κληρωθούν οι φανέλες των παικτών σε όσους εξασφαλίσουν εισιτήριο προβάλλεται ιδιαίτερα. Πάντως το καλύτερο που μπορεί να συμβεί για να είναι όλοι ευχαριστημένοι είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο αφού αν πάει κάτι στραβά το τελευταίο πράγμα που θα απαλύνει τον πόνο μας θα είναι οι 18 «τυχεροί».

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Πλάνο με Πούρσα
Από τη στιγμή που ο δεξιός οπισθοφύλακας συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις θεωρείται σίγουρο ότι είναι στο πλάνο εντεκάδας του Γιοβάνοβιτς αφού έχει αρκετούς αγώνες στα πόδια του. Αυτή είναι και η πιο σημαντική και μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Όλοι οι παίκτες πλην του Μίρο προπονούνται κανονικά αλλά κάποιοι δεν μπορούν να υπολογίζονται για διάφορους λόγους. Οι Μαρσίνιο και Ζόρζε για παράδειγμα ξεπέρασαν τα προβλήματα τους αλλά προέρχονται από τόσο μεγάλη αποχή που θα είναι έκπληξη ακόμα και αν βρεθούν στον πάγκο.

Αύριο η πρώτη μάχη
Οι οπαδοί μας αρχίζουν από αύριο την μάχη της κερκίδας με ένα μικρό εμφύλιο. Και αυτό γιατί την Τετάρτη ξεκινά η προπώληση η οποία αναμένεται να διαρκέσει λίγες ώρες. Τα 5700 εισιτήρια που μας αναλογούν είναι πολύ λίγα και πολλοί έχουν καταστρώσει ήδη το πλάνο νίκης τους…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!