Κρίς: Μπορεί να μετατεθεί ο αγώνας

Σημαντικές τοποθετήσεις έγιναν πριν λίγο από τον Κρίς Τριανταφυλλίδη για το αλαλούμ που συμβαίνει. Ο δικηγόρος του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα μας μπορεί να αιτηθεί μετάθεση του αγώνα. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Τριανταφυλλίδη στο Super Sport:

«Είναι μια λυπηρή εξέλιξη διότι το ΑΠΟΕΛ ήταν πανέτοιμο να πάει αύριο στο εφετείο και το λέω εγώ που θα παρουσίαζα την υπόθεση. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ μπω στην θέση των συναδέλφων που έκριναν ότι έπρεπε να παραιτηθούν» είπε αρχικά ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Εγώ ξέρω και μπορώ να σας πω είναι ότι ζητήθηκε από το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ να στείλουν επιστολή εμπιστοσύνης στο εφετείο. Αυτό μεταφέρθηκε σε μένα και τον δικηγόρο της ΑΕΛ, εγώ ενημέρωσα την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας λέει ότι αυτή η προϋπόθεση δεν προνοείτω στο καταστατικό. Μετά από αυτή την εξέλιξη τα μέλη του εφετείου υπέβαλαν την παραίτηση τους. Εγώ ήμουν πανέτοιμος και είναι λυπηρό που θα κρινόταν στις αίθουσες των δικαστηρίων το πρωτάθλημα όμως μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα θα έκανα την δουλειά μου σαν δικηγόρος». «Υπάρχει μια πρωτόδικη απόφαση η οποία ισχύει. Η ΚΟΠ όρισε το παιχνίδι για το Σάββατο. Η προκήρυξη λέει ότι μπορούν τα σωματεία να ζητήσουν μετάθεση ημερομηνίας του αγώνα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αν αποφασίσει θα μπορέσει να το κάνει. Υπάρχει μια έφεση και έχει δικαίωμα το ΑΠΟΕΛ ν ακουστεί η έφεση του για να μην δημιουργηθούν τετελεσμένα. Υπάρχει η δυνατότητα αν αποφασίσει η ΚΟΠ να διορίσει άλλα μέλη του εφετείου και να δικάσουν το συντομότερο». «Εγώ ως δικηγόρος με 34 χρόνια πείρας ουδέποτε κάνω προβλέψεις πριν μπω στο δικαστήριο. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εκείνους που δικάζουν. Όποιος δικηγόρος πιθανολογεί επιτυχία ή αποτυχία κάνει λάθος». «Με το αλαλούμ που βλέπω γύρω μου φοβούμαι να κάνω εκτίμηση. Αν ήμουν πρόεδρος της ΚΟΠ θα προσπαθούσα να διαφυλάξω έστω και την υστάτη την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!