Κρίσιμημέρα

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα όσον αφορά τα ερωτηματικά που αφορούν τους παίκτες οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν μπόρεσαν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς. Μπορεί να θεωρείται σίγουρο ότι ο Γιοβάνοβιτς δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους αφού πάντα προτιμά τους 100% έτοιμους αλλά η πλήρης αποθεραπεία των Ζεβλάκοφ, Πίντο, Κοσόφσκι και Μιχαήλ έχει τη δική της σημασία. Και αυτό γιατί όσο πιο σύντομο καταφέρουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής εναντίον του Απόλλωνα. Η προσοχή όλων προς το παρών επικεντρώνεται στον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Αλκής, ο οποίος κρύβει παγίδες αφού επικρατεί η άποψη ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι από τις αδύναμες του πρωταθλήματος. Τυχόν υποτίμηση θα στοιχίσει και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η τεχνική ηγεσία η οποία ήδη προσπαθεί να τονίσει την ανάγκη σοβαρότητας από πλευράς παικτών.

Το σερί νικών μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί έτσι ώστε να διατηρηθούμε στ δεύτερη θέση και παράλληλα να αναμένουμε στραβοπάτημα του παραρτήματος. Αλλαγές στο αγωνιστικό σχήμα δύσκολα θα υπάρξουν αφού πέραν της ανετοιμότητας των προαναφερθέντων παικτών, ο προπονητής φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τη χημεία και απόδοση των έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα με την ΕΝΠ. Μοναδική αλλαγή που συζητείται είναι αυτή του Πίντο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πιθανότερος αντικαταστάτης του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα στη φετινή χρονιά και θα αποτελέσει όπως δείχνουν τα πράγματα μια καλή ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

>

Άρχισε η προπώληση
Δυο περίπου χιλιάδες εισιτήρια αναλογούν στην ομάδα μας και η προπώληση τους έχει ήδη αρχίσει. Ο κόσμος καλείται να δώσει σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα βροντερό το παρών του κάτι που αναμένεται να γίνει. Όπως συμβαίνει στους εκτός έδρας αγώνες προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!