Κρατά αποστάσεις από κάρτα φιλάθλου

Με ανακοίνωση της η εταιρεία ΑΠΟΕΛ δημοσιοποιεί τον προβληματισμό της για την αποχή των οργανωμένων από τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας η οποία προκύπτει ως μέτρο αντίδρασης για την κάρτα φιλάθλου. Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι η διοίκηση Πετρίδη κρατά αποστάσεις από την απόφαση για εισαγωγή της κάρτας και καλεί τους επηρεαζόμενους να συζητήσουν εκ νέου το όλο θέμα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ σημειώνει τον προβληματισμό της σε σχέση με την απουσία των οργανωμένων οπαδών από τα γήπεδα, λόγω της διαμαρτυρίας τους για την κάρτα φιλάθλου.

Η απουσία μεγάλου αριθμού φίλων της ομάδας μας, είναι πλέον ένα δεδομένο που στερεί από τον ΑΠΟΕΛ ένα ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του για επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα. Το σύνολο των ομάδων έχουν απωλέσει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων τους σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Είναι πραγματικά δυστυχές, σε μια χρονιά που το κυπριακό ποδόσφαιρο δικαιούται να περηφανεύεται για την παρουσία ομάδων του στις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να βλέπουμε γήπεδα με πολύ λιγότερους φιλάθλους στις κερκίδες.

Ως διοίκηση έχουμε έρθει εδώ και αρκετό καιρό σε επαφή με όλα τα σύνολα των οργανωμένων οπαδών μας, όπως και με τον κεντρικό σύνδεσμο. Η συζήτηση και η συνεργασία δείχνει να αποφέρει καρπούς. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες έγιναν σημαντικά βήματα προς την ορθή κατεύθυνση. Η συμπεριφορά των φίλων του ΑΠΟΕΛ ήταν ζεστή, έντονη, θεαματική αλλά προπάντων ορθή και αρμόζουσα στην ιστορία της ομάδας μας. Για αυτό άλλωστε πήραμε και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της UEFA, τόσο στον αγώνα με την HJK Helsinki όσο και με την Aalborg BK. Η συνεργασία αυτή θέλουμε να συνεχιστεί και να πετύχει σε βάθος χρόνου και στις επιτυχίες και στις άσχημες στιγμές.

Σεβόμαστε πλήρως τις αποφάσεις των οργανωμένων οπαδών μας. Θα πρέπει όμως όλοι, αρμόδιοι φορείς και φίλαθλοι να προβληματιστούν έντονα για την εικόνα μειωμένης προσέλευσης που είδαμε στους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος και στο Super Cup η οποία στην τελική τιμωρεί τις ομάδες και το άθλημα. Πρέπει όλες οι πλευρές να μπουν άμεσα σ’ ένα εποικοδομητικό διάλογο χωρίς αφορισμούς, να προσεγγίσουν η μία την άλλη και να ακούσουν τις απόψεις εκατέρωθεν με στόχο το καλό του ποδοσφαίρου

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!