Κρύβει παγίδες

Μπορεί η ομόνοια να φρόντισε ο αγώνας της με την Πάφο να είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί στη δική μας περίπτωση. Ο προπονητής της Πάφου μη μπορώντας να πει οτιδήποτε άλλο από τα δεδομένα που του παρουσίασαν χαρακτήρισε χριστουγεννιάτικα δώρα όλα όσα είδε και το ζητούμενο πλέον είναι να πάμε σοβαροί και αποφασισμένοι. Ο αγώνας δε θα είναι τηλεοπτικός γεγονός που κάνει εφικτό και αναγκαίο να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν έτσι ώστε και ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο σε έναν αγώνα όπου οι παίκτες πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη φρεσκάδα και αποφασιστικότητα. Όλοι πιστεύουν ότι η διακοπή θα έχει θετικό αντίκτυπο στο ΑΠΟΕΛ αφού η ομάδα μας είναι η πιο κουρασμένη από όλες.

Καθημερινά οι ρυθμοί προπονήσεων ανεβαίνουν και το ευχάριστο είναι ότι οι Μπρέσκα, Χαραλαμπίδης, Χατζί και Γκριτσάροφ συμμετέχουν κανονικά γεγονός που αυξάνει τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Στον τελευταίο αγώνα η κούραση ήταν κάτι περισσότερο από έντονη και είναι για αυτό που έχουμε ανάγκη από κάποιους παίκτες να δώσουν περισσότερες βοήθειες. Μπρέσκα, Παπαθανασίου και Σολωμού συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτούς που για διάφορους λόγους μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο έτσι ώστε το λεγόμενο rotation να λειτουργήσει καλύτερα.

Στα μεταγραφικά ισχύουν αυτά που γράψαμε και προ ημερών ότι δηλαδή υπάρχει μια λίστα παικτών αλλά για διάφορους λόγους καμία περίπτωση δεν αναμένεται να κλείσει θετικά τις επόμενες μέρες. Το να ψάχνει ο οποιοσδήποτε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να είναι σε νεαρή ηλικία και παράλληλα καλοί χαρακτήρες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν αυτός που πρέπει να δώσει το τελικό οκ είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!