Λάβετε θέσεις…

Τυπικού χαρακτήρα αναμένεται να είναι η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ με την οποία ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων με την ΕΝΠ ίσως διαρκέσει μέχρι το Σάββατο. Σήμερα στις 9 το πρωί αρχίζει η προπώληση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει sold out . Στη διάθεση των οπαδών μας είναι λίγα περισσότερα από 2500 εισιτήρια για τα οποία υπάρχει τεράστια ζήτηση. Είναι δεδομένο ότι χιλιάδες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν θα προλάβουν να εξασκήσουν το προνόμοιο προτεραιότητας που έχουν. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι με το ελάχιστο δυνατό κόστος το ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά επιχειρεί να κάνει πράξη ένα σημαντικό όφελος που διαφημίζει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τύπου gold και vip.

Στους κάτοχους gold και vip δίνεται η δυνατότητα να κρατήσουν τα εισιτήρια τους μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης στέλλοντας sms στο 5533. Πρόκειται για μια αναγκαία διαφοροποίηση που αξίζει να έχουν όσοι πληρώνουν τα περισσότερα χρήματα από όλους η οποία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πελατοκεντρικό πλάνο που θέλουν να εφαρμόσουν οι υπεύθυνοι του τμήματος μάρκετιγκ.

Όπως γράψαμε ξανά ο απώτερος στόχος δεν είναι μόνο να έχουν προτεραιότητα αυτοί που πληρώνουν το μεγαλύτερο ποσό, αλλά να ανταμείβονται και οι πιο πιστοί οπαδοί μας. Μέσω αυτής της δυνατότητας θα διαμορφωθεί ένας πρόγραμμα πιστότητας μέσω του οποίου, αυτοί που πραγματικά ακολουθούν την ομάδα παντού να έχουν προτεραιότητα στην απόκτηση εισιτηρίων αλλά και κάποιων άλλων ωφελημάτων όπως να ταξιδεύουν με την ομάδα στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Επιστρέφουν και οι τελευταίοι
Γκριτσάροφ και Τρισκόφσκι επιστρέφουν σήμερα και αναλόγως της κατάστασης τους θα κριθεί και πόσο μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ο προπονητής μας. Ο Γκριτσάροφ έμεινε στον πάγκο, γεγονός που θεωρείται θετικό για την ομάδα μας ενώ ο Τρισκόφσκι ήταν βασικός. Η χτεσινή προπόνηση επιβεβαίωσε ότι ο Μαρσίνιο δεν μπορεί να υπολογίζεται ενώ ο Γιοβάνοβιτς είδε με ευχαρίστηση τον Πίντο να βγάζει το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Αυτό συνέβηκε και με τον Ζόρζε ο οποίος απείχε από την πρωινή προπόνηση για προληπτικούς περισσότερο λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!