Λίγοι, για τελευταία φόρα

Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει αύριο στην Δανία γεμάτος αισιοδοξία στις αποσκευές ότι θα βάλει τις βάσεις πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των playoff έτσι ώστε να δημιουργήσει όσο καλύτερες προϋποθέσεις μπορεί για τον επαναληπτικό. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα συμπληρωθεί με ένα αριθμό οπαδών της ομάδας μας που χωρούν στο αεροπλάνο της απευθείας πτήσης. Όπως και στο Ελσίνκι έτσι και τώρα στην Δανία δεν αναμένεται να έχουμε τον όγκο των φιλάθλων που είχαμε σε παλαιότερες εκτός Κύπρου αναμετρήσεις. Τόσο η Φινλανδία όσο και η Δανία δεν αποτελούν προορισμούς με εύκολη πρόσβαση όπως τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής.

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ έκανε προσπάθεια να ναυλώσει δικό του αεροπλάνο για μια πιο μικρής διάρκειας οργανωμένη εκδρομή στην Δανία, όμως δεν καρποφόρησε η‎ προσπάθεια αυτή.  Σε αντίθεση με πριν 3 χρόνια στην Κρακοβία, η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς την μεγάλη μάζα των πορτοκαλί στον πρώτο αγώνα των playoff. Κατι το οποίο όμως ειχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε στην Δανία με την Κοπεγχάγη.

Ζητούμενο είναι, οι λίγοι οπαδοί που θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου της ΑaB να καταφέρουν, όσο δύσκολο και αν είναι, να στείλουν το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας που θα αγωνίζονται ότι δεν είναι μόνοι. Ο στόχος όπως αναφέραμε ξανά, είναι ο ΑΠΟΕΛ να καταφέρει φεύγοντας από την Δανία να διατηρήσει το πάνω χέρι στο θέμα πρόκρισης.

Αν το πράξει αυτό, ο κόσμος στο ΓΣΠ θα δώσει την δική του παράσταση πρόκρισης στις 26 του μήνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!