Λανθασμένο το εμπάργκο Ιβάν

Αντιλαμβανόμαστε το θυμό και απογοήτευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όταν τις προάλλες είδε τους άθλιους στο συγκρότημα Φιλελεύθερος να πέφτουν τόσο χαμηλά. Ήμασταν οι πρώτοι εξάλλου που σχολιάσαμε την κατάντια τους να παρουσιάσουν ως πρώτη είδηση στη Goalnews αλλά και στο περιοδικό Icon μια συνέντευξη που έδωσε προ τετραετίας ο προπονητής μας στο Down Town. Ο Γιοβάνοβιτς με τη σύμφωνο γνώμη της διοίκησης φαίνεται να έχει αποφασίσει ως αντίμετρο να σταματήσει μέχρι νεοτέρας τις δημοσιογραφικές διασκέψεις. Με αυτό τον τρόπο θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους οι οποίοι διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα του ή που με κάποια άλλα δημοσιεύματα τους προκάλεσαν αναστάτωση στην ομάδα. Θεωρούμε το εμπάργκο λανθασμένο αφού με αυτό δεν τιμωρούνται μόνο οι λίγοι και κακοί αλλά όλοι οι αθλητικογράφοι. Κυρίως όμως τιμωρείται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που έχει ανάγκη μια φορά την εβδομάδα να ακούει τα όσα έχει να πει ο Γιοβάνοβιτς.  Πρόκειται για την πιο «βαρετή» φωνή εντός ΑΠΟΕΛ αφού οι τοποθετήσεις του Σέρβου αποτελούν σημείο αναφοράς για το παρών και το μέλλον της ομάδας μας.

Το να μην μιλά ο Γιοβάνοβιτς είναι πρόβλημα είτε μπούμε ξανά στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος είτε όχι. Είναι επίσης σημαντικό να επικοινωνεί ο σημαντικότερος άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο (έστω και μέσω των μμε) είτε παραμείνει είτε αποχωρήσει από την ομάδα μας με το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο όλος χειρισμός του θέματος επιβεβαιώνει την αδυναμία του επίσημου ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και παραδειγματικά τους λίγους αθλητικογράφους που δημιουργούν προβλήματα. Αποδεδειγμένα πρόκειται και άτομα τα οποία προέρχονται βασικά από το συγκρότημα Φιλελεύθερος ενώ πιο πρόσφατα υπήρξε έντονη δυσφορία και για τον Πανίκο Κωνσταντίνου του Sport FM.

Το εμπάργκο δηλώσεων σε συγκεκριμένα μμε ή και το μαζικό που προτιμήθηκε τώρα δεν αποδείχτηκε σε καμία περίπτωση ως αποτελεσματικό μέτρο. Δεν μπορεί να θεωρηθεί καν μέτρο όταν εφαρμόζεται μόνο από τον προπονητή όσο σημαντικός και αν είναι αυτός όταν τα μέλη του δ.σ ή και οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση των μμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!