Μάλλον θα χαθεί το deadline

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο στόχος για απόκτηση επιθετικού πριν το deadline της 24ης Ιουλίου δεν θα γίνει εφικτός. Αναφερόμαστε στον παίκτη που η ομάδα έχει τρομερή ανάγκη εδώ και μήνες και που πριν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα ξέραμε ότι χρειαζόμαστε. Πρόκειται για αυτόν που στην έναρξη της προετοιμασίας ο Δώνης είπε χαρακτηριστικά ότι η απόκτηση του ήταν η προτεραιότητα για τον ίδιο. Κάνουμε αυτή την μίνι αναδρομή γιατί ναι μεν δεν πρέπει να παρθούν βεβιασμένες αποφάσεις λίγες ώρες πριν το deadline της UEFA αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το θέμα χρονολογείται. Η τρομερή δυστοκία που παρατηρήθηκε στο διάστημα αυτό πρέπει να προβληματίσει έτσι ώστε να αναζητηθούν τα αίτια.

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενες αναφορές μας ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί και χωρίς την παρουσία του επιθετικού που να έχει το γκολ. Το θέμα όμως δεν είναι να δοκιμάσουμε τα όρια του κάθε Ατόρνο, Σιέρινταν και Μαντούκα αλλά να κάνει ο καθένας ότι περνά από το χέρι του για να ανταποκριθούμε ενόψει του αγώνα της χρονιάς και με τη βοήθεια του Θεού στα play offs.

Αναμονή λοιπόν ακόμα λίγες ώρες για να δούμε αν υπάρξει ανατροπή δεδομένων ή αν θα ακούσουμε το γνωστό «δεν θα γίνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!