Μέρα ανανεώσεων

Με το χρόνο να πιέζει και με αφορμή το όχι του Ηλιάδη ο Ερωτοκρίτου ανάλαβε δράση στο θέμα των ανανεώσεων αρχίζοντας με αυτές των Σατσιά και Αλεξάνδρου για τους οποίους ο Σέρτζιο έδωσε το ΟΚ για να παραμείνουν στην ομάδα. Αν και θεωρούνται οι πιο εύκολες από πλευράς διαπραγματεύσεων είναι σημαντικό ότι άνοιξε ο κύκλος των ανανεώσεων αφού σειρά παίρνουν οι πιο δύσκολες περιπτώσεις των Πίντο, Ολιβέιρα και Μαντούκα. Ο Σατσιάς όπως ανακοινώθηκε δέχτηκε μείωση στις απολαβές του κατά 40% και θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο. Παρά τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια η παρουσία του στον Αρχάγγελο κρίθηκε και από τον νέο προπονητή σημαντική.

Για τον Αλεξάνδρου τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα αφού και για αγωνιστικούς λόγους η παραμονή του ήταν επιβεβλημένη. Με τον Κύπριο διεθνή υπήρξε και προ μηνός ένας κύκλος διαπραγματεύσεων όπου φάνηκε ότι η διαφορά στο οικονομικό δεν ήταν απαγορευτική. Σήμερα συμφώνησε σε όλα με τον Ερωτοκρίτου και θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα 3 χρόνια.

Και οι σχετικές δηλώσεις από τους αρχηγούς

Σατσιάς: «Θεώρησα ύψιστη υποχρέωση μου να προσαρμοστώ με τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα μου και στο κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ήταν οφειλόμενο καθήκον μου ως αρχηγός της ομάδας να αποδεχτώ μείωση 40% στις απολαβές μου για να βοηθήσω άμεσα και ουσιαστικά σε ένα νέο ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με επέλεξε στα πλάνα του και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Ευχαριστώ επίσης θερμά τον πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου για την άψογη συνεργασία μας».

H σχετική δήλωση από τον Νεκτάριο

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!