Μέρα επιστροφών

Με ένα τραυματισμό σημαδεύτηκε η παρουσία των διεθνών μας αφού ο Κίσσας αναγκάστηκε να αντικατασταθεί λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, στη νέα ήττα της Κύπρου. Σήμερα επιστρέφουν όλοι στον Αρχάγγελο με τους Κυπρίους διεθνείς να δίνουν το παρών τους στην πρωινή προπόνηση, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί θα υπάρξει και απογευματινή αφού για αύριο έχει δοθεί ρεπό. Πιο αργά σήμερα επιστρέφουν στην Κύπρο οι Τζιόλης και Ζουέλα με τον τελευταίο να είναι επίσης τραυματίας. Ο Αγκολέζος θα περάσει αύριο από κάποιες εξετάσεις έτσι ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος. Τζιόλης και Αλωνεύτης είναι οι δυο βασικές μας μονάδες που αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο στους ψεσινούς αγώνες. Ο Χαραλαμπίδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ψες γεγονός που αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για τον Γιοβάνοβιτς από τη στιγμή που ήταν βασικός στον προηγούμενο αγώνα της Εθνικής. Επιστρέφοντας στον Κίσσα ο τραυματισμός δεν επηρεάζει σε ουσιαστικό βαθμό την ομάδα από τη στιγμή που είναι καλά οι Πάρντο και Χιώτης.Το μακρινό ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε και για τον Κλουκόφσκι ο οποίος προς έκπληξη πολλών βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Καναδά η οποία συνετρίβει από την Ονδούρα με 8-1!

Από την Παρασκευή ουσιαστικά η ομάδα θα μπει σε φουλ ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού αφού σήμερα όσοι αγωνίστηκαν με τις Εθνικές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Στην απογευματινή προπόνηση πάντως ο Γιοβάνοβιτς θα έχει μετά από αρκετές μέρες σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Ατόρνο που χτες συμμετείχε σε προγράμματα της κανονικής προπόνησης θα επιχειρήσει να το κάνει και σήμερα σε μεγαλύτερο βαθμό, κάτι που αν συμβεί σημαίνει ότι θα προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!