Μεγάλος διαγωνισμός της winmasters

H winmasters, η νέα online gaming εταιρία, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία της στην κυπριακή αγορά, πραγματοποιεί ένα μοναδικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα, σε συνεργασία με τοapoel.net.

Οι χρήστες που θα εγγραφούν από το apoel.net και θα καταθέσουν το ελάχιστο €30 από 15/01/2015 μέχρι 14/02/2015, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση, όπου 5 νικητές θα κερδίσουν απίστευτο επίσημο εξοπλισμό της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ!  

Νικητής 1: Επίσημη μπλούζα από το κυπριακό πρωτάθλημα του ΑΠΟΕΛ

Νικητής 2: Champions League μπλούζα του ΑΠΟΕΛ

Νικητής 3: Επίσημο Φούτερ ΑΠΟΕΛ

Νικητής 4: Επίσημα Αξεσουάρ του ΑΠΟΕΛ

Νικητής 5: Επίσημα Αξεσουάρ του ΑΠΟΕΛ από Champions League

Μπες τώρα στην κλήρωση και γίνε ένας από τους 5 τυχερούς του διαγωνισμού!

Η winmasters προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Ηwinmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του online gaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά όλων των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες. Η winmasters δραστηριοποιείται σε 7 διαφορετικές χώρες προσαρμόζοντας  την πλατφόρμα της για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε χώρας ξεχωριστά,  ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του κάθε χρήστη, από όπου και αν βρίσκεται.

Στη winmasters, η ασφάλεια, και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!

Στοιχεία επικοινωνίας για τα ΜΜΕ

Email: [email protected]  

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.winmasters.com

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!