Μεταγραφικό ντεμαράζ

Οι προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας μας όχι μόνο σταμάτησαν αλλά όπως προκύπτει εντατικοποιούνται λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία δείχνουν διάθεση και θέληση να ενισχύσουν την ομάδα με ένα ακόμα πραγματικό επιθετικό που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί εδώ και λίγες μέρες φαίνεται να υπάρχουν διισταμένες δηλώσεις για το όλο θέμα. Με τον Τριστάν ακόμα να ψάχνει και να ψάχνεται έγινε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα και φάνηκε ότι ο Ισπανός αξιολογεί πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να έρθει στην Κύπρο.

Φυσικά η περίπτωση κάθε άλλο από εύκολη ή σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί αφού ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά. Όπως προκύπτει μόνον αν ο Τριστάν κατεβάσει τις απαιτήσεις σε αυτά που του προσφέρει η ομάδα μας θα έρθει στην Κύπρο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ο Ισπανός επιθετικός του οποίου οι ικανότητες είναι γνωστές αναμένεται να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια αξιολογώντας όλες τις προτάσεις που έχει και εντός της επόμενης εβδομάδας να πάρει την τελική του απόφαση.

>

Πάντως ο βαθμός ετοιμότητας του είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει και θα απασχολήσει έντονα τον προπονητή μας σε περίπτωση που δεχτεί τελικά να έρθει στην Κύπρο. Θα πρέπει να ελπίζουμε ότι τους τελευταίους 3 μήνες θα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα τους επιτρέψει σταδιακά να είναι έτοιμος να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα. Τέλος θεωρούμε ότι η τετ-α-τετ συνάντηση που είχαν μαζί του οι διοικούντες θα τους βοήθησε να αποκτήσουν μια πιο καλή άποψη για τον χαρακτήρα και τα κίνητρα που χρειάζεται να έχει ένας ποδοσφαιριστής που πριν λίγα χρόνια ήταν το πιο υποσχόμενο αστέρι στην Ισπανία.

Η άλλη εξέλιξη αφορά τον πρώην δικό μας Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία συμφωνούν ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αφού θα δώσει περισσότερο βάθος και επιλογές στην αριστερή πλευρά. Νοουμένου ότι μπορούν να ελεγχθούν οι λεπτές ισορροπίες με τους παίκτες που εκ των πραγμάτων δεν θα θεωρούνται βασικοί, τυχόν απόκτηση του θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας. Πάντως το οικονομικό αναμένεται να παίξει το ρόλο του και σε αυτή την περίπτωση.

Στον Αλεξάνδρου προτάθηκε τριετές συμβόλαιο και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι αύριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!