Με αλλαγές για τη νίκη

Ο Δώνης για καλούς λόγους παρατάσσει διαφορετικές εντεκάδες από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα μας και το ίδιο αναμένεται να κάνει και απόψε. Η Αλκή κρίνεται ως ένας αντίπαλος που σηκώνει αρκετές αλλαγές χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο το ζητούμενο που είναι οι βαθμοί της νίκης. Πέραν των τραυματισμών ο προπονητής θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που μέχρι στιγμής δεν είχαν τον απαιτούμενο. Με αυτή τη λογική οι Χιώτης, Σολωμού, Ντα Σίλβα, Μπενασούρ και Σωτηρίου είναι παίκτες που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ακόμα και ο Αρτυματάς υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού είναι από αυτούς που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου.

Είναι σημαντικό η ομάδα να μην χάσει τη συνοχή της και να μην υποτιμήσει τον αγώνα. Η νίκη επί της Bordeaux έφερε την ευφορία και δυναμική που μας λείπει αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την ανάγκη σε συνεχή βελτίωση. Η ομάδα μας δεν σκοράρει εύκολα και απέναντι στην Αλκή θα πρέπει να βρει τις λύσεις.

Οι μεσοεπιθετικοί καλούνται και πάλι να δώσουν τις λύσεις τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο τέλειωμα των φάσεων. Οι Μπουντιμίρ και Σιέρινταν συνεχίζουν να αγνοούν το γκολ και όσο οι λύσεις έρχονται από τους υπόλοιπους επισκιάζεται η δίκη τους αδυναμία.

Το άδειο ΓΣΠ θα είναι μια άλλη ιδιαιτερότητα στον αποψινό αγώνα η οποία επίσης δεν πρέπει να μας στοιχίσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!