Με τους Δανούς της Άαλμποργκ

Με την πρωταθλήτρια Δανίας Άαλμποργκ κληρώθηκε η ομάδα μας για τον 4ο προκριματικό γύρο. Πρόκειται για μια κλήρωση που μπορεί να θεωρηθεί στα μέτρα μας αφού κάνει τον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους εφικτό. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Δανία την Τετάρτη 20/8 και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ την Τρίτη 26/8.

Το προφίλ της Άαλμποργκ

Οι Δανοί άλωσαν το Ζάγκρεπ ανατρέποντας το 0-1 με το οποίο έχασαν στην έδρα τους, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Από την άλλη στο πρωτάθλημα ξεκίνησε μέτρια, καθώς σε τρεις αγώνες μετρά μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

H Άαλμποργκ έχει κερδίσει έξι πρωταθλήματα ενώ ήταν η πρώτη ομάδα στη Δανία που συμμετείχε σε ομίλους του Champions League (1995), ενώ είχε ακόμα μια συμμετοχή το 2008-09 όταν μάλιστα κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο της για να συνεχίσει μετά στο Uefa Cup.

Το ρόστερ της Άαλμποργκ αποτελείται ουσιαστικά από Δανούς παίκτες πλην τριών ξένων.

Αναλυτικά το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Νικλοάι Λάρσεν, Κάρστεν Κρίστενσεν, Φρέντερικ Ρέιμερ.

Αμυντικοί: Γιάκομπ Νίλσεν, Κένεθ Πέτερσεν, Ράσμους Θελάντερ, Γιακόμπ Ματίασεν, Κάσπερ Πέντερσεν.

Μέσοι: Τόμας Ενεβόλντσεν, Ράσμους Βιρθ, Τόμας Ογκουστίνουσεν, Ματίας Βίτσμαν, Γκίλι Σόρενσεν, Ματίας Θρέιν, Κάσπερ Ρίσγκαρντ, Νικολάι Θόμσεν, Φρέντερικ Μπόρστινγκ, Κρίστιαν Ρίε.

Επιθετικοί: Πάτρικ Κρίστενσεν, Νίκλας Χελένιους, Άντερς Γιάκομπσεν, Σόρεν Φρεντέρικσεν, Χένρι Ντάλσγκααρντ, Βίκτορ Άλμαν, Αντρέας Κρίστενσεν, Λούκας Σπάλβις.

 

Τα στιγμιότυπα του Άαλμποργκ – Ντιναμό

 

Και η άλωση του Ζάγκρεπ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!