Μισοάδειο vs Μισογεμάτο

Οι δύο χθεσινές ήττες ήρθαν σε μια περίοδο που  ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας βρίσκονται στην ίδια καθοδική πορεία και ψάχνουν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν την διαφορά σε βαθμό που θα τους εξασφαλίσει άνεση για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η απογοητευτική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που θα πρέπει να κοιτάμε. ‎Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς και έχασε με το λιγότερο σκορ που θα μπορούσε. Για αυτούς που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, ο προβληματισμός και η κατήφεια από την απόδοση μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερος από την στιγμή που χάνουμε την ευκαιρία να ανεβούμε στην κορυφή μετά από τις απώλειες του Απόλλωνα. Οι ευκαιρίες αυτές δεν μπορεί να είναι πολλές και ειδικά από ομάδες που δεν περιμέναμε ότι θα στέκονταν στο γήπεδο απέναντι στην ομάδα του Κιρζη.

Υπάρχουν όμως και πολλοί οπαδοί μας που μέσα από την κάθε αποτυχία καταφέρνουν να βρίσκουν τα θετικά. Γι’ αυτους, το γεγονός ότι η βαθμολογική διάφορα από τον Απόλλωνα παρέμεινε αναλλοίωτη μετά την ήττα μας από την Αεκ είναι θετική εξέλιξη. Ο ΑΠΟΕΛ αν και έχασε στην πιο δύσκολη έδρα από όλες των ομάδων του πρώτου γκρουπ παραμένει ζωντανός και θα μπορέσει να διεκδικήσει την τύχη του στα επόμενα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και αυτού εκτός έδρας με τον Απόλλωνα.

Οι απόψεις είναι αποδέκτες και τα επιχειρήματα πολλά και για τις δύο πιο πάνω προσεγγίσεις. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κερδίσει και το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα πρέπει άμεσα να βρει τον τρόπο να το πράξει από μόνος του και όχι να περιμένει τις εξελίξεις. Αυτή την στιγμή παραμένουμε στην τροχιά του τίτλου και στόχος είναι να βρούμε επιτέλους την αγωνιστική συνταγή που θα μπορέσει να παρουσιάσει την ομάδα μας έτοιμη να ολοκληρώσει τους στόχους της.

Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία ενώ η διοίκηση καλείται να δράσει πιο αποτελεσματικά και κυρίως προληπτικά αφού πλέον ο χρόνος πιέζει και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα ίσως να μην αρκούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!