Μόνο νίκες

Δεν είναι υπερβολή αλλά η λογική και η ψυχρή πραγματικότητα. Με την Ανόρθωση να έχει περάσει με επιτυχία ένα πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς και να επιβεβαιώνει αυτούς που τη θεωρούσαν το βασικότερο μας αντίπαλο, η μόνη επιλογή του ΑΠΟΕΛ είναι να κερδίζει τους δικούς του αγώνες. Η διαφορά των δυο βαθμών πρέπει να διαφυλαχθεί αφού είναι ανατρέψιμη σε οποιαδήποτε φάση του πρωταθλήματος. Παρόλο που θέλουμε δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τους κινέζους οι οποίοι βρίσκονται πλέον στη τρίτη θέση βυθισμένοι στα προβλήματα. Όπως πάντα το ΑΚΕΛ θα φροντίσει για την προσωρινή αντιμετώπιση τους ιδιαίτερα από τη στιγμή που πλησιάζει ο μεταξύ μας αγώνας.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία του αλλά για να γίνει αυτό απαιτείται μια σταθερότητα στην απόδοση. Έχει αποδειχτεί ότι ένα από τα αρνητικά μας σημεία είναι η μη σταθερότητα γεγονός που έφερε απώλειες βαθμών. Εναντίον του Εθνικού η απόδοση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά λόγω της αποτελεσματικότητας στις στημένες φάσεις πήραμε το ζητούμενο. Μπορεί οι υπεύθυνοι να τονίζουν τη θετική πλευρά των όσων είδαν στο συγκεκριμένο αγώνα, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει ότι αν δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις την απόδοση σου σύντομα θα σκοντάψεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει πολύ καλά τα πιο πάνω και είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψει σε όλους τους τομείς. Είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια που είδαμε τον Μαρίνο Σατσιά να μένει στον πάγκο αφού η κούραση συγκεκριμένων παικτών είναι πλέον εμφανής. Ο αρχηγός μας όπως επίσης και ο Μακρίδης έχουν πολλούς αγώνες στα πόδια τους από τον Ιούλιο, ενώ για διάφορους λόγους Μαχλάς, Κόντης και Φλορέα είναι επίσης παίκτες που θέλουν προσεκτική διαχείριση.

Ένα άλλο ζητούμενο είναι να βρεθεί μέσα από τους επίσημους πλέον αγώνες η σωστή χημεία και συνύπαρξη του Ζε Κάρλος με την υπόλοιπη ομάδα αφού πρόκειται για έναν παίκτη βαρόμετρο. Με τον Πίντο να μην αποτελεί την καλύτερη επιλογή στο αριστερό άκρο ίσως η παρουσία του Ζε Κάρλος στη θέση αυτή να είναι μια επιλογή. Από την άλλη με τον Μαχλά να χρειάζεται ξεκούραση αλλά και τον προπονητή να μην προτιμά τη διάταξη με έναν προωθημένο επιθετικό ίσως η λύση να είναι στο να αγωνίζεται πάντα ένας εκ των Μαχλά ή Ζε Κάρλος.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Δεν κάνουμε καμία αναφορά στον Τσόροβιτς ο οποίος δεν είναι τυχαίο που δε χρησιμοποιείται όσο θα περίμεναν κάποιοι. Ο Σλοβένος επιθετικός δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής όχι μόνο γιατί δεν του επέβαλαν οι συνθήκες κάποιου αγώνα αλλά γιατί δεν έχει πείσει ακόμα τον προπονητή μας ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα από ένας από τους προαναφερθέντες.

Φυσικά με τους αγώνες κυπέλλου, τους τραυματισμούς να παραμονεύουν ίσως έρθει η ώρα του Σλοβένου αλλά και κάποιων άλλων παικτών. Φυσικά πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος όπου διοίκηση και τεχνική ηγεσία με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο πλάνο σε σχέση με προηγούμενες φορές θα πρέπει να αποφασίσουν πως και αν θα ενισχύσουν την ομάδα.

70η χώρα στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ
Ποιας χώρας είναι η πιο κάτω σημαία; Η απάντηση στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ

Γνωρίστε από κοντά
τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ
στο κατάστημα της ΜΤΝ

Η ΜΤΝ σε προσκαλεί σ’ ένα ολοκίτρινο Live Link με τον Super FM και την ομάδα του ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, στο κατάστημά της, στη Λεωφόρο Κέννεντι στη Λευκωσία.

Από τις έξι και μέχρι τις οκτώ θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, να πάρεις αυτόγραφα, φωτογραφίες και πλούσια δώρα από την Μ TN !

Σε περιμένουμε όλους για δύο ώρες γεμάτες μουσική, ποδόσφαιρο και πολλά δώρα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!