Να αποφασίσουν τι θέλουν

Ενώ το Σάββατο με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση Πετρίδη κράτησε ξεκάθαρα αποστάσεις από την κάρτα φιλάθλου, καλώντας μάλιστα όλους τους εμπλεκομένους σε διάλογο, σήμερα υπήρξε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας έκανε λόγο για σεβασμό προς τη νομοθεσία που έχει ψηφιστεί και πως ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να σεβαστεί τις συντεταγμένες της πολιτείας. Ο Προύντζος προχωρώντας και ένα βήμα παραπέρα ανέφερε ότι παρά την αποχή που προβληματίζει, τα μέτρα που περιλαμβάνει η νομοθεσία θα αξιολογηθούν από την αποτελεσματικότητα τους.

Γίνεται αντιληπτό με τα πιο πάνω ότι η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ δεν έχει μια ξεκάθαρη θέση σε ένα πολύ σοβαρό θέμα που θα ενδεχομένως θα αλλάξει πάρα πολλά στα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προύντζου όπως έγιναν στο Super Sport Fm:

«Οι οργανωμένοι αποτελούν ξεχωριστή οντότητα από την εταιρεία. Έχουν διοίκηση, η οποία έχει δείξει μια σαφή πρόθεση συνεργασίας για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Στην Ευρώπη ήταν εκπληκτικοί. Υπάρχει όμως μια πραγματικότητα που υφίσταται. Έχει περάσει μια νομοθεσία από τη Βουλή και οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Η πολιτεία έχει μιλήσει και οι ομάδες οφείλουν να σέβονται τις συντεταγμένες της πολιτείας. Δεν πρέπει να υπάρχει ταύτιση βίας με τους οργανωμένους φιλάθλους. Πρέπει να δοθεί βάρος στην πρόληψη βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Η απουσία οργανωμένων είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει όλους. Θέλουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα αξιολογηθούν από την αποτελεσματικότητα τους».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!