Να μην κάνουμε ξανά το ίδιο λάθος

Κανονικά έπρεπε να αναφερόμαστε στο πρώτο πρόσωπο γιατί η ανάγκη να εξαφανιστεί οτιδήποτε θύμιζε την εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν κατόπιν επιθυμίας του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Έχουμε κάνει πολλές αναφορές τους τελευταίους μήνες στα ρίσκα που πήρε ο πρόεδρος αλλά και στις απεγνωσμένες εκκλήσεις μας να αλλάξει πορεία αφού αυτή που ακολουθεί είναι αδιέξοδη. Ο πρόεδρος βρίσκεται ξανά στην αναζήτηση νέου προπονητή και όχι μόνον. Η απόλυση του τεχνικού τιμ εξυπακούει την πρόσληψη μια νέας ομάδας ατόμων που θα πλαισιώνει τον νέο προπονητή. Όποιος και αν είναι ο νέος προπονητής απαιτείται να αποδεχτεί ότι ένας εκ των συνεργατών του θα είναι κάποιος που θα του υποδειχθεί από τη διοίκηση. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να διασφαλίζει ότι ο εκάστοτε προπονητής μας έχει στο πλευρό του έναν βοηθό που γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα και που μπορεί να στηριχτεί πάνω του τόσο στη δύσκολη αρχή όσο και στη συνέχεια.

Είναι αντιληπτό γιατί πολλοί προπονητές απαιτούν να πλαισιώσουν το τεχνικό τιμ με άτομα της δικής τους επιλογής αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό στην περίπτωση μας. Από τη στιγμή που δεν έχουμε τη θέληση και ετοιμότητα για εργοδότηση ενός τεχνικού διευθυντή είναι απαραίτητο να υπάρχει ο άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ στο τεχνικού τιμ που θα αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο όταν υπάρχουν αλλαγές προπονητών.

Είναι κατανοητό τι προσπαθούμε να πούμε και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο. Απλά δεν θέλουμε να κάνουμε ξανά το ίδιο λάθος. Να είστε σίγουροι όμως ότι αν το κάνουμε θα το αναδείξουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!