Να ξυπνήσουμε; Είναι όνειρο;

Ο ΑΠΟΕΛ γράφει ιστορία με αφύσικη συχνότητα και οι απανταχού οπαδοί του δεν ξέρουν τι να πουν και πώς να αντιδράσουν! Το ένα επίτευγμα διαδέχεται το άλλο και με την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα! Ναι είναι αλήθεια, πιστέψτε το. Πίσω μας η Πόρτο, πίσω μας Σαχτάρ, πίσω μας και η Ζενίτ. Το ξεκίνημα δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο αφού μαζέψαμε 4 βαθμούς γεγονός που «αναγκάζει» τόσο τη διοίκηση όσο και τον Γιοβάνοβιτς να  επαναπροσδιορίζουν (έστω και έμμεσα) τους στόχους της ομάδας. Η τρίτη θέση δείχνει πλέον ως εφικτός στόχος έστω και αν η Ζενίτ αντέδρασε σωστά μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, κερδίζοντας την Πόρτο. Εννοείται ότι στο πίσω μέρος πολλών είναι ακόμα και αυτή η δεύτερη θέση αν και κανένας δεν τολμά να το πει δημόσια αφού όλοι περιμένουν πλέον τους δυο αγώνες με την Πόρτο που θα κρίνουν πολλά! Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι θεωρητικά αλλά και πρακτικά η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου αλλά δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει τη βαθμολογική συγκομιδή η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε μια πρωτόγνωρη πορεία για κυπριακή ομάδα.

Περάσαμε δύσκολες στιγμές στο Ντόνεσκ… Ο Γιοβάνοβιτς είπε μάλιστα ότι σε κάποιες φάσεις τα πράγματα ήταν ίσως και δυσκολότερα από ότι ανέμενε αφού η πίεση της Σαχτάρ ήταν ασφυκτική. Οπαδοί αλλά και αυτοί που καταλαβαίνουν περισσότερο επισημαίνουν ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πιο δύσκολη ομάδα στην μέχρι σήμερα Ευρωπαϊκή μας πορεία.  Τα καταφέραμε όμως. Με τον Χιώτη να αποκρούει σωτήρια σε 2 περιπτώσεις και με τους Ζόρζε και Ολιβέιρα να πραγματοποιούν ηρωική εμφάνιση η άμυνα μας άντεξε.

Η είσοδος του Μαρσίνιο έδωσε την ώθηση που θέλαμε και στο τέλος ήρθε το 1-1 που έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Όπως γράφει ο Αδιάκριτος στο σημερινό σχόλιο του τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού η ομάδα μας είναι μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!