Χαλαρά παιδιά (κλήση Νιόπλια)

Έγινε σήμερα η κλήση του Νίκο Νιόπλια για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των αγώνων με την Δανία (εντός) στις 7 Οκτωβρίου και την Νορβηγία (εκτός) στις 11 Οκτωβρίου. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ έγινε το αναμενόμενο αφού κλήθηκαν οι γνωστοί έξι. Πρόκειται για τους Κίσσα, Χαραλαμπίδη, Σολωμού, Αλεξάνδρου, Πουρσαϊτίδη και Σατσιά. Η Εθνική Κύπρου όπως είναι γνωστό δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πετύχει κάτι αξιόλογο και οι δυο αγώνες που απομένουν αποτελούν μια αγγαρεία διαδικαστικού χαρακτήρα. Είναι για αυτό που νιώθουμε την ανάγκη να καλέσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν στο μυαλό τους αγώνες που έρχονται με Αελ και Πόρτο αφού η έννοια τους πρέπει να είναι το πώς θα επιστρέψουν υγιείς και με τη λιγότερη δυνατή κούραση. Η περίπτωση του Πουρσαϊτίδη είναι η πιο χαρακτηριστική αφού μπορεί να αποκαλούμε τον αμυντικό μας Duracell αλλά βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν χωρούν υπερβολές.

Αντιλαμβανόμαστε την πίεση που έχει ο Νιόπλιας αλλά θα πρέπει και αυτός με τη σειρά του αντιληφθεί κάποια πράγματα τα οποία έδειξε να αγνοεί. Στην περασμένη κλήση ενόψει των αγώνων με Πορτογαλία και Ισλανδία είχε βασικό και στους δυο αγώνες τον Πουρσαϊτίδη. Από την άλλη με την μεγαλύτερη προθυμία έδωσε το ΟΚ για να μείνει εκτός ο Κωνσταντίνου προκειμένου να συνεχίσει προπονήσεις με την ομάδα του.

Αναμένουμε λοιπόν ότι από τι στιγμή που οι αγώνες που έρχονται δεν έχουν καμία βαθμολογική σημασία, ο Νιόπλιας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν εναλλακτικές επιλογές λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!