Να πάει και αυτός στο καλό

Ο Σολωμού ήταν από τους πιο χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές τη φετινή χρονιά με απολαβές κοντά στις 75 χιλιάδες ευρώ. Η απόδοση του ήταν τέτοια που ήταν επιβεβλημένη μια ουσιαστική αύξηση στις απολαβές του. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η διοίκηση του πρότεινε διετές συμβόλαια με συνολικές απολαβές 275 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για αύξηση που ξεπερνά το 60% αλλά ο παίκτης παρουσιάζεται αρνητικός αφού έχει πολύ καλή πρόταση από μια Γερμανική ομάδα. Είμαστε οι πρώτοι που τα χώνουμε στη διοίκηση για την ανεπάρκεια της σε πολλά θέματα ή και για τις εμμονές του Γιοβάνοβιτς. Στην προκειμένη όπως και για το χειρισμό τους στις ανανεώσεις των παικτών θεωρούμε ότι κάνουν αυτό που πρέπει για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Είναι κρίμα που οι παίκτες δυσκολεύονται να ευθυγραμμιστούν με τα συμφέροντα της ομάδας μας αλλά θα το αντέξουμε.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας και αυτός που καθορίζει τις κόκκινες γραμμές. Η απόφαση του για μονοετή συμβόλαια στους τριαντατριάρηδες ή λογικές αυξήσεις σε άλλους πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους.

Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει πόσοι θέλουν να μείνουν στον ΑΠΟΕΛ τόσο πιο εύκολα θα μπορέσει ο Σέρβος προπονητής να υλοποιήσει το πλάνο του. Γράψαμε και νωρίτερα ότι ο κόσμος περίμενε διαφορετικά τα δεδομένα αλλά πρέπει να κάνει υπομονή και να αντιληφθεί ότι οι πολλές αλλαγές ίσως κάνουν περισσότερο καλό παρά κακό.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!