Να περάσει ο επόμενος

Τόσο η εμφάνιση όσο και το αποτέλεσμα μέσα στην Κορυτσά έστειλαν το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για την επόμενη φάση των προκριματικών του champions league. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε όπως θα ήθελε ο Γιοβάνοβιτς και επιδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά που τον ανέδειξαν πέρσι πρωταθλητή πέρασε νικηφόρα και ίσως πιο εύκολα από ότι ανέμεναν κάποιοι από την υποανάπτυκτη σε όλους τους τομείς Κορυτσά. Οι Αλβανοί θύμισαν λίγο ομόνοια όσον αφορά την συμπεριφορά των οπαδών τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά ήταν όλα αναμενόμενα αφού πήγαμε προετοιμασμένα και για ακόμα χειρότερα. Η απόφαση του προπονητή να μη βιαστεί στο να δώσει λεπτά συμμετοχής στους ανέτοιμους Γιάχιτς, Αλμέιδα και Ολιβέιρα αποδείχτηκε επίσης σωστή αφού υπάρχει πλέον χρόνος για όλους έτσι ώστε να είναι παρών όταν τα πράγματα θα γίνουν πραγματικά δύσκολα.

Η μοναδική αρνητική εξέλιξη σχετίζεται με τον τραυματισμό του Μαρσίνιο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι. Όπως και σε άλλε περιπτώσεις έτσι και σε αυτή αποφεύγεται η οποιαδήποτε πρόβλεψη για το διάστημα αποχής του και όλοι αναμένουν την κάθοδο της ομάδας στην Κύπρο έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που χρειάζεται περισσότερο χρόνο από άλλους στο να ξεπεράσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει και αυτό ίσως του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στην αυριανή κλήρωση μέσω της οποία θα μάθουμε τον επόμενο μας αντίπαλο. Και σε αυτή την περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι βρίσκεται στο γκρουπ των λεγόμενων δυνατών ομάδων αφού οι πιθανοί αντίπαλοι τους είναι ομάδες που μπορούμε να αποκλείσουμε.

Θυμίζουμε ότι θα βρούμε απέναντι μας μια εκ των ακολούθων:

Litex Lovech Racing GenkSlovan BratislavaViktoria PlzenNK MariborHJK HelsinkiEkranas PanevezysFC ZestafoniMalm

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!