Δύσκολη κλήρωση αλλά μπορούμε

Μπορεί να αποφύγαμε την Λίτεξ αλλά η τύχη δεν μας έκανε το χατίρι αφού κληρωθήκαμε με την εξίσου δυνατή Σλόβαν Μπρατισλάβας και η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει στη Σλοβακία. Θεωρούμε βέβαιο ότι η πρωταθλήτρια Σλοβακίας θα είναι η αντίπαλος μας παρόλο που θα πρέπει να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα όταν την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Καζακστάν για να τα αντιμετωπίσει την Τομπόλ. Το σκορ είναι τέτοιο που μόνο με θαύμα θα ανατραπεί έτσι όλοι θεωρούν δεδομένο ότι θα αναμετρηθούμε με τους Σλοβάκους. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ στις 26-27 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα είτε στη Σλοβακία.

Η Σλόβαν είναι το ποδοσφαιρικό «καμάρι» της χώρας, έχοντας την πιο πλούσια ιστορία και τους περισσότερους φίλους. Ιδρύθηκε στις 3/5/1919, αλλά έχει κατακτήσει εννέα πρωταθλήματα Σλοβακίας, αφού μέχρι τώρα μόνο τα 22 χρόνια της ιστορίας της ομάδας (1938-1944, 1993-2009) η Σλοβακία ήταν ανεξάρτητο κράτος (και όχι Τσεχοσλοβακία). Σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές επιτυχίες της, το 1969, ως ομάδα της Τσεχοσλοβακίας, κατέκτησε ο Κύπελλο Εκθέσεων, ενώ το 1971 αποκλείστηκε απ’ τον Παναθηναϊκό στο Πρωταθλητριών Ευρώπης, όταν και οι «πράσινοι» έφτασαν μέχρι τον τελικό του «Γουέμπλεi».

To προφίλ της Σλόβαν Μπρατισλάβα: Έτος ίδρυσης: 3 Μαΐου 1919Χρώματα: Μπλε-άσπροΠαρατσούκλι: Sky Blues (Γαλάζιοι ουρανοί)Γήπεδο: Teheln

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!