Να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων

Είναι γεγονός ότι η απογοήτευση και η απαισιοδοξία  μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και μια κάκιστη εμφάνιση είναι στο DNA μας σαν ΑΠΟΕΛίστες. Λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όταν μετά από μια καλή εμφάνιση και μια σπουδαία νίκη μας καταλαμβάνει η φυσική μας υπεραισιοδηξία και ενθουσιασμός. Δυστυχώς σε αυτή την χρονική στιγμή δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλύσουμε το πόσο αυτές οι δύο ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις λειτουργούν εις βάρος μας ή υπέρ μας. Το ζητούμενο την συγκεκριμένη στιγμή είναι να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων κάνοντας αυτά τα οποία πρέπει για να κατακτήσουμε το νταμπλ.

Αν συνεχίσουμε να ψάχνουμε το λάθος, αντί να αφοσιωθούμε στο πώς να πράξουμε το σωστό, θα χάσουμε σε πολύ λίγο χρόνο όσα με μόχθο και κόπο κτίσαμε την φετινή χρονιά. Μπορεί η ήττα, και περισσότερο η εμφάνιση με την ανο να ήταν απογοητευτική αλλά δεν παύει να είναι μια ήττα σε μια έδρα που παραδοσιακά χάνουμε βαθμούς.

Ο Ιβάν ξέρει και μπορεί να βρει τον τρόπο να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα. Η νίκη στον πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου θα κάνει τον επαναληπτικό πιο εύκολο, μιας και αυτός είναι λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με το παράρτημα. Η σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού, μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς είναι επιτακτική ανάγκη. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι μόνο η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που παίζει ρόλο στην όλη τους παρουσία στον αγωνιστικό χώρο αλλά και η ψυχολογία τους.

Απαίτηση όλου του ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα έχει ασύγκριτες ικανότητες σε σχέση με τους αντιπάλους μας και είναι γι’αυτό που κάθε αποτυχία είναι αχώνευτη. Ο κόσμος πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο ποτέ και αυτοί που πληρώνονται καλούνται να βρουν τις λύσης παραμερίζοντας οποιαδήποτε προσωπικά ή άλλα θέματα πιθανώς να υπάρχουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!