Να συνεχιστεί η αντεπίθεση

Η αντεπίθεση της καλαθοσφαιρικής ομάδας ξεκίνησε με τον αγώνα κυπέλλου με την Άεκ αλλά πρέπει να συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα αφού η είσοδος στην τετράδα θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πρώτα παιχνίδια των play off. Η Άεκ είναι μια καλή ομάδα με πολύ μικρές διαφορές από τη δική μας και οι παίχτες μας πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να καταφέρουν να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη νίκη. Τα πρόσφατα γεγονότα με το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα του ΑΠΟΕΛ για μετάθεση του αγώνα κυπέλλου επισκίασαν τη σημαντικότητα αυτού του αγώνα. Τα τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκει το δρόμο της και ο Λίνος Γαβριήλ κατάφερε να βρει τη σωστή χημεία της ομάδας. Η ψυχολογία των παιχτών είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και δείχνουν ικανοί να παλέψουν για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

Το Λευκόθεο έχει άλλη δυναμική με την παρουσία του κόσμου και στα λίγα παιχνίδια που έμειναν πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν μας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο ποδόσφαιρο αξίζει τον κόπο να πάμε να δούμε και λίγο μπάσκετ αφού και η ώρα έναρξης του αγώνα (16:30) είναι ιδανική.

Σημαντικό κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι είναι πως ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαίρου και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να κάνουν μίνι προθέρμανση για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του ημιτελικού κυπέλλου με τον Κεραυνό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!