Ντε Βινσέτι για όλες τις δουλειές

Η καταλυτική παρουσία του Ντε Βινσέτι είναι γεγονός αφού στους δυο αγώνες με Αελ και Άρη ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Αργεντινός έχει αλλάξει προς το καλύτερο όλη την ομάδα αφού εκπέμπει και μεταδίδει την αυτοπεποίθηση του και στους υπόλοιπους. Προκύπτει όμως και ότι ο Ντε Βινσέτι είναι ένα πολυεργαλείο. Ο 24χρονός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Είτε σαν ακραίος μέσος, είτε στον άξονα ως οργανωτής αλλά και ως προωθημένος ο Ντε Βινσέτι μπορεί να κάνει πράγματα που χρειαζόμαστε και μας έλειπαν. Η άψογη τεχνική κατάρτιση και η φυσική του δύναμη του επιτρέπουν να συνδυάζει όλο το πακέτο αφού μπορεί να έχει καλές πάσες, σέντρες αλλά και τελειώματα.

Αν είναι ένα πράγμα που δεν έγινε αντιληπτό πριν να έρθει στην ομάδα είναι ο Ντε Βινσέτι μπορεί και του αρέσει να δίνει βοήθειες και στην άμυνα. Το πείσμα και το αγωνιστικό του στυλ είναι τέτοιο που του επιτρέπει να έχει επιστροφές και να δυσκολεύει τις οργανωτικές προσπάθειες των αντιπάλων.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δώνη για το ότι η σωστή αμυντική συμπεριφορά είναι υπόθεση όλων δεν είναι τυχαίες αφού έγιναν μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Αελ όπου ο Αργεντινός έκανε τα πάντα..

Αυτά προς το παρών ελπίζοντας ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο καλή για το νέο αστέρι της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!