Οι δηλώσεις των παικτών

Πάρντο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε τον αντίπαλο, ήταν μια καλή ομάδα με νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Κάναμε καλή δουλειά και αν σκοράραμε ένα ακόμη γκολ θα φτάναμε στην νίκη. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες είχαν και αυτοί, μπορεί να είναι δίκαιο μπορεί και άδικο όπως και για αυτούς, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο». Μοράις

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι καλό, το οποίο οι οπαδοί το είδαν με μεγάλη ευχαρίστηση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς ήμασταν ήταν πιο κοντά στο στο δεύτερο γκολ, παρά ο Άγιαξ».

 

Αντωνιάδης «Από αυτά τα παιχνίδια το μόνο που έχουμε να κερδίσουμε εμείς οι νεαροί είναι εμπειρίες και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είναι πολύ διαφορετικό από το Κυπριακό πρωτάθλημα ο ρυθμός και το τεμπο, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και θα κηνυγήσουμε και τις όποιες ελπίδες έχουμε για πρόκριση. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια γιατί στο τέλος χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαίριες όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και ανάλογα με τους βαθμούς μας και θα δούμε αν θα προκριθούμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!