Οι παραδοχές του Δώνη

Ο προπονητής μας δεν μπορούσε παρά να αναγνωρίσει τη διαφορά επιπέδου που έφερε και το 0-4 τονίζοντας παράλληλα ότι ακόμα και με ένα τέτοιο αποτέλεσμα η εμπειρία είναι χρήσιμη. Ο Δώνης σχολίασε ακόμα και τον αγώνα που ακολουθεί με την Ομόνοια αλλά και αυτόν με τον Άγιαξ Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Cytavision:

Για το παιχνίδι που δεν πήγε και τόσο καλά: «Μιλάμε για μια ομάδα άλλου επιπέδου, μερικές φορές όταν βλέπεις από κοντά αυτές τις ομάδες αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν πιστεύεις τον τρόπο με τον οποίο παίζουνε. Είναι μια καλή εμπειρία για εμάς, μια εμπειρία η οποία σε βοηθάει ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι κακό, με την άποψη πως αντιμετωπίζεις αυτούς τους παίκτες, επειδή σε κάνει καλύτερο».

Για το πώς αξιοποιείται ένα τέτοιο παιχνίδι: «Δεν είναι εύκολο να αξιοποιηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι και να μιλήσεις για τακτικές και αναλύσεις, όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα παθαίνουν ότι πάθαμε και εμείς σήμερα, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική κρίση».

Για την Ομόνοια «Εντάξει δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα παιχνίδια του Τσαμπιονς Λιγκ με του πρωταθλήματος, άλλη φιλοσοφία. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για τον ΆγιαξΗ ομάδα πρέπει να το πιστέψει ότι μπορεί για τη νίκη στο Άμστερνταμ αλλά έχουμε και αλλά σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!