Οι συνήθεις ύποπτοι

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τα προκριματικά του Champions League αφού αύριο το μεσημέρι θα μάθουμε τον αντίπαλο μας. Η πρόκριση στα play offs είναι ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος αφού αν δεν τα καταφέρουμε θα ακολουθήσουν μια σειρά από αρνητικές εξελίξεις και συνέπειες. Το θυμίζουμε αυτό συνεχώς και συνειδητά όχι για να αγχώνουμε αυτούς που δεν αντέχουν την πίεση αλλά για να γίνει κατανοητή και ξεκάθαρη η κρισιμότητα της κατάστασης. Στην προσπάθεια για πρόκριση και στη συνέχεια για την ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση η παλιοσειρά του Αρχγαγγέλου έχει να παίξει καθοριστικό ρόλο. Αναφερόμαστε στους παίκτες που κουβαλούν την απαιτούμενη εμπειρία και παραστάσεις από τις προηγούμενες συμμετοχές μας στο Champions League.

Κουβαλούν όμως και κάποια χρόνια επιπλέον οπότε παίκτες όπως ο Μαντούκα είναι σημαντικό να παρουσιαστούν έτοιμοι και να παραμείνουν υγιείς μέχρι τον τέλος Αυγούστου. Η αδυναμία των υπευθύνων να βρουν έγκαιρα επιθετικό αλλά και ο περιορισμός που υπήρχε στο ήδη γεμάτο ρόστερ για να αποκτηθούν άλλοι ξένοι, ρίχνει το βάρος στους νυν.

Οι Πάρντο, Μοράις και Μαντούκα είναι ότι πιο ποιοτικό έχει να επιδείξει η ομάδα μας και αναμφίβολα αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος. Μαζί με τους Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου που ξέρουν ακόμα καλύτερα τι εστί πίεση στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που πρέπει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!