Οι τραυματίες θέλουν το χρόνο τους

Οι μυϊκοί τραυματισμοί αυξήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και ένα από τα συμπεράσματα που προέκυψε μέσα από τον αγώνα με την Παρί είναι ότι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν στο 100%. Η γνωστή θεραπεία εξπρές της Κοβάσεβιτς στην οποία υποβάλλονται μαζικά πλέον όσοι παίκτες έχουν πρόβλημα αποδεδειγμένα επισπεύδει την επιστροφή αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Στον τελευταία αγώνα ο Δώνης έκρινε ότι οι Μαντούκα και Γκόμες μπορούσαν να πάρουν θέση βασικού. Καθόλου τυχαία ήταν οι παίκτες που έγιναν αλλαγή αφού έδειξαν και οι δυο να μην μπορούν να κάνουν όλα όσα μας είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες. Την ίδια δυσκολία να ανταποκριθεί έδειξε και ο Μοράις στον αγώνα του ΓΣΠ με την Παρί όπου και αυτός προερχόταν από τραυματισμό.

Μπορεί σε ένα περίπου μήνα να ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις μας στο Champions League αλλά στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση των παικτών έτσι ώστε να περιοριστούν τα περιστατικά μυϊκών τραυματισμών.

Πρόκειται για μια περίοδο με καθοριστικούς αγώνες στο πρωτάθλημα αλλά και που θα κριθεί αν θα μπορέσουμε να κάνουμε την έκπληξη και να αφήσουμε εκτός Europa League τον Άγιαξ!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!