Οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις

Αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς δεν μπορούν να επικαλούνται κούραση, πικρία και την ανάγκη για ανανέωση. Αναφερόμαστε στους Γεωργίου και Ερωτοκρίτου οι οποίοι επιλέγουν στην πιο κρίσιμη καμπή των τελευταίων χρόνων να αποχωρήσουν. Δεν φτάνει δηλαδή που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να αποχωρήσει ο προπονητής, τώρα αποχωρούν και οι ίδιοι χωρίς καν να δώσουν πειστικές απαντήσεις. Και αν για τον Γεωργίου είναι αναμενόμενα όλα όσα συμβαίνουν ο πρόεδρος Ερωτοκρίτου οφείλει να ανοίξει τα χαρτιά. Οι λόγοι που αναφέρονται στη χτεσινή ανακοίνωση όχι μόνο δεν πείθουν αλλά δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να φτιάχνει τα δικά του σενάρια. Δεν νοείται μάλιστα να προκύπτουν δεύτερες σκέψεις από πλευράς προέδρου όταν πριν από 4 μέρες δήλωνε ότι θα ήταν ότι χειρότερο να εγκαταλείψει τον ΑΠΟΕΛ τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ούτε τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα δεν είναι κάτι νέο για τη διοίκηση Ερωτοκρίτου και ούτε αποτελεί σοβαρό λόγο αποχώρησης. Με αυτά τα δεδομένα εμμένουμε στο ότι τα βαθύτερα αίτια της απόφασης των δυο σχετίζονται με το οικονομικό. Οι ελλειμματικοί προϋπολογισμοί των τελευταίων χρόνων έφτασαν σε δυσθεώρατα επίπεδα και τώρα που τελειώνουν ή κουρεύονται τα εκατομμύρια του Champions League επικρατεί πανικός.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά στο οικονομικό κραχ και μόνο αν γίνουν δραστικές περικοπές στα έξοδα και η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Europa League η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο. Οι όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν και για τις οποίες έκανε αναφορές ο πρόεδρος φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στην απόφαση τόσο του ιδίου όσο και του Γεωργίου ο οποίος περηφανεύεται για τη χρηστή οικονομική διαχείριση.

Πλέον δεν υπάρχει ο Γιοβάνοβιτς που θα απορροφά τους κραδασμούς των όποιων αποφάσεων παίρνοντας την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν για αυτό και επικρατεί ο φόβος για την επόμενη μέρα.

Αναμένουμε λοιπόν κάτι παραπάνω από τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση με την ελπίδα ότι θα ανατραπεί η κατά τα άλλα βάσιμη ερμηνεία που δίνουμε για τη φυγή των δυο διοικητικών στελεχών οι οποίοι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και εκ των μεγαλομετόχων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X