Ο ΑΠΟΕΛ διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο

Είναι πλέον κουραστικό να κάνουμε αναφορές για το φετινό ΑΠΟΕΛ σε σχέση με το αγωνιστικό μέρος. Η αποκαρδιωτική εικόνα που βγάζει η ομάδα εδώ και καιρό σε συνδυασμό με τους επιπόλαιους χειρισμούς της διοίκησης, οδηγούν στην πλήρη απαξίωση του ΑΠΟΕΛ. Χτες στο Αμμόχωστος είδαμε την πρώτη σαφέστατη απόδειξη αφού η προσέλευση των οπαδών μας ήταν η μικρότερη της τελευταίας δεκαετίας. Ανησυχητική είναι και η κατάσταση όσον αφορά τη διάθεση του κόσμου να πάει στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες του Europa, έστω και αν το γραφείο τύπου προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τις γνωστές υπερβολές.

Δυστυχώς ο ΑΠΟΕΛ διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο και δημιουργεί μια αρνητική εικόνα την οποία δεν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η εικόνα αυτή φέρει την υπογραφή της διοίκησης και του προπονητή.

Ο Ερωτοκρίτου έκρινε ότι μπορεί να διαχειριστεί τη μετά Γιοβάνοβιτς εποχή, λειτουργώντας με το ίδιο τρόπο όπως και επί θητείας του Σέρβου προπονητή. Το μοντέλο όμως κατέρρευσε έστω και αν η διοίκηση αρνείται να το δεχτεί. Ο Σέρτζιο με τα όσα πράττει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δείχνει να μην αντιλαμβάνεται που εργοδοτείται και πως θα προσθέσει στο βιογραφικό του ακόμα μια σύντομη παρουσία σε μια ομάδα.

Τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ όπως έχουμε τονίσει ξανά είναι βαθύτερα και μια απόλυση προπονητή δεν αρκεί για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν οδηγήσει. Η διοίκηση καλείται να αλλάξει πορεία και παρόλο που δεν δείχνει ετοιμότητα και ικανότητα να το πράξει, όσο βρίσκεται εκεί δεν θα σταματήσουμε να την προτρέπουμε να το κάνει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!