Επίσημα τον αντέχουν ακόμα

Ο Τάκης Αντωνίου βρέθηκε εκ νέου στη δύσκολη θέση να μιλήσει για την ομάδα και κυρίως για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης σε σχέση με τον ανεπιθύμητο για τον κόσμο Πάουλο Σέρτζιο. Ο αντιπρόεδρος σε μια προσπάθεια του να κρατήσει τα προσχήματα είπε ότι ακόμα δεν εξαντλήθηκαν τα όρια της διοίκησης. Παράλληλα με όσο πιο κομψό και διπλωματικό τρόπο προσπάθησε να μας προετοιμάσει για την αλλαγή προπονητή που ίσως έρθει! Δεν μπορούμε να μην παραβλέψουμε τη νέα άστοχη και κουραστική προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης όσον αφορά την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στους αγώνες της Ευρώπης, αλλά και την αλλαγή στάσης αφού πλέον όσοι αμφισβητούν τον προπονητή δεν θεωρούνται υποσκάπτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντωνίου στο Σουπερ Σπορτ.

Τι θα πρέπει να γίνει;

«Θα πρέπει να διορθωθεί η κατάσταση. Με βάση το έμψυχο δυναμικό που έχουμε τις δυνατότητες να βγάλουμε καλύτερη εικόνα. Στους αρχικούς αγώνες το έδειξε η ομάδα και επομένως πρέπει να τους στηρίξουμε ώστε μα καλύτερη ψυχολογία να βγάλουμε καλύτερη εικόνα. Η προσπάθεια του τελευταίου διαστήματος δεν αποδίδει και αυτό μας προβληματίζει. Στους αγώνες τις Ευρώπης έστω και αν δεν πήραμε το ζητούμενο η ομάδα έδειξε μια προοπτική και ο κόσμος έδινε μια νότα αισιοδοξίας. Αυτό με την προϋπόθεση ότι με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωνόταν περισσότερο η ομάδα. Αντιθέτως αυτό που είδαμε ήταν όχι μόνο να μην προοδεύει η ομάδα αλλά να κάνει και βήματα προς τα πίσω και πρέπει αυτό αν το διορθώσουμε άμεσα. Με ανάλογες εμφανίσεις όπως με τη Νέα Σαλαμίνα θα έρθουν αρνητικά αποτελέσματα και δεν το επιθυμεί κανείς

Έχει τεθεί θέμα προπονητή;

«Φυσικά όταν μια ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο είναι λογικά τα πυρά να στρέφονται κατά του προπονητή. Αυτή την στιγμή το κλίμα που επικρατεί στην διοίκηση και στο περιβάλλον της ομάδας είναι ότι είμαστε σε ένα στάδιο που προσπαθούμε να στηρίξουμε την ομάδα για να βελτιωθεί. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται για πάντα. Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους. Γίνονται πολλές ενέργειες προς διάφορες κατευθύνσεις και ελπίζουμε ότι άμεσα θα υπάρξει αυτή η βελτίωση».

Αν δεν έρθει η βελτίωση να περιμένουμε πιο δραστικά μέτρα;

«Αν θέλετε να ακούσετε την απομάκρυνση του προπονητή μας, οποιαδήποτε ομάδα έχει αρνητικά αποτελέσματα το πρώτο πράγματα που γίνεται είναι να φύγει ο προπονητής και να έρθει άλλος. Πάντοτε σε κάθε ομάδα αυτός ο κίνδυνος η πιθανότητα υπάρχει. Η κάθε ομάδα και κάθε διοίκηση έχει τα δικά της όρια. Δεν σημαίνει όταν μια διοίκηση έχει μεγαλύτερα όρια δεν προβληματίζεται. Ακόμα δεν έχουν εξαντληθεί τα δικά μας όρια ως διοίκηση και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να ανεβάσουμε την ομάδα και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ο προπονητής και οι παίκτες να δουλέψουν σε πιο θετικό πνεύμα».

Τι συστήνετε στον κόσμο;

«Θα πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι με τα ίδια μάτια που βλέπουμε την απόδοση της ομάδας μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσουμε σε κάτι που βλέπουμε στο γήπεδο. Οφείλουμε να πούμε μάλιστα ότι μ τον ίδιο τρόπο βλέπουν την απόδοση τους και ο προπονητής και οι παίκτες. Εμείς παρακολουθούμε την κατάσταση από πολύ κοντά, κάνουμε ενέργειες και όταν τα γεγονότα οδηγήσουν σε κάποια απόφαση δεν θα μπορέσει να το αποφύγει κανείς».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!