Ο ΑΠΟΕΛ στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Ο ΑΠΟΕΛ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω του τμήματος ερασιτεχνών δρομέων του σωματείου. Στον Μαραθώνιο θα αγωνιστούν οι αθλητής και διατροφολόγος του σωματείου Ηλιάδης Χρυσόστομος και ο Βαλιαντής Λούης και στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομ. ο Ιωάννου Λεωνίδας. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, με την ιστορική μοναδικότητά του αποτελεί σημείο έλξης χιλιάδων δρομέων από όλο τον κόσμο, καθώς η συμμετοχή και ο τερματισμός σε έναν τέτοιο αγώνα είναι το όνειρο κάθε δρομέα. H μαγεία της αυθεντικής διαδρομής, που σύμφωνα με τον μύθο ακολούθησε ο Φειδιππίδης μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης των Ελλήνων κατά των Περσών, από τον Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι μοναδική, όπως επίσης και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα λόγω των υψομετρικών διαφορών της διαδρομής, με τις πολλές ανηφόρες και κατηφόρες, που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επίτευξη του στόχου του τερματισμού του αγώνα.

Για αυτό και τους πλείστους ερασιτέχνες αθλητές ο πιο σημαντικός και ουσιαστικός στόχος είναι να καταφέρουν να τερματίσουν τον αγώνα. Δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, φτάνοντας πολλές φορές στα όρια των φυσικών τους δυνάμεων. Όμως αυτή ακριβώς η δυσκολία και η μοναδικότητα της διαδρομής είναι που κάνει το Μαραθώνιο Αθήνας τόσο ξεχωριστό στα μάτια όλων όσων συμμετέχουν από οποιοδήποτε πόστο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι συμμετοχές για την φετινή χρονιά έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με 35000 δρομείς για όλα τα αγωνίσματα και πέραν των 2200 εθελοντών!

Σαν ΑΠΟΕΛ νιώθουμε διπλά περήφανοι που αθλητές του Σωματείου μας θα μας εκπροσωπήσουν στην συγκεκριμένη ιστορική διαδρομή και που το όνομα και το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά θα περνά την γραμμή τερματισμού στο επιβλητικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!