Ο Δώνης θα ανακατέψει την τράπουλα

Οι αλλαγές προσώπων σε θέσεις κλειδιά είναι δεδομένες στον αποψινό αγώνα αφού τα όσα είδε με τον Ερμή ο προπονητής μας δεν του αφήνουν άλλη επιλογή. Μπορεί λοιπόν το ζητούμενο να είναι η βελτίωση στη συνολική αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας αλλά αυτή θα έρθει μέσα την ατομική απόδοση του κάθε παίκτη. Ο Δώνης έκανε ιδιαίτερα αναφορά χτες στην αυτοπεποίθηση και ηρεμία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του αφού έτσι θα μπορέσουν να περιορίσουν τα λάθη και παράλληλα να έχουν καλύτερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Το πλάνο του ΔώνηΑκόμα και στη ψεσινή προπόνηση στο Bordeaux ο Δώνης δοκίμασε αρκετά πράγματα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι αφού στην άμυνα φαίνεται ότι έχει καταλήξει. Αν ισχύουν τα όσα είδαμε ψες στο Chaban Delmas ο Αμορίν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Ολιβέιρα. Ο Σέρτζιο θα παραμείνει στο δεξί άκρο ενώ ο Αλεξάνδρου θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο.

Ο Μόραις έχει εξασφαλισμένη τη μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά από εκεί και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται αφού οι επιλογές προσώπων θα εξαρτηθούν από την τακτική που θα προτιμηθεί. Με κριτήριο ότι η ομάδα λειτούργησε καλύτερα επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερμή, η επιλογή των Μπενασούρ και Μπουντιμίρ στο αρχικό σχήμα είναι ένα σενάριο που θεωρείται πολύ πιθανό.

Αυτό απαιτεί στήριγμα δίπλα από τον Κροάτη με τον Μαντούκα να έχει προβάδισμα αντί του Σωτηρίου ενώ ο Αλωνεύτης θα καλύψει το αριστέρο άκρο και ένας εκ των Χαραλαμπίδη και Γκονσάλβες το δεξί.

Εννοείται ότι υπάρχουν εναλλακτικές-παραλλαγές όπου αν ο Μπενασούρ δεν ξεκινήσει τον αγώνα, ένας εκ των Βινίσιους, Ντα Σίλβα και Γκόμες θα πάρει θέση δίπλα από τον Μοράις σε ένα πιο στρωτό 4-4-2. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι θα αλλάξει ο Δώνης και πως οι παίκτες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν για να φύγουμε από τη Γαλλία με το κεφάλι ψηλά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!