Ο Ερωτοκρίτου για το διοικητικό

Οι διοικητικές εξελίξεις επανέρχονται στο προσκήνιο ενώ δεν είχαν σταματήσει ποτέ να τρέχουν παρασκηνιακά. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου με δηλώσεις του  επανέλαβε το οριστικό της απόφασης του και πέραν από τη γνωστή πίκρα του για την κριτική που του ασκείται, ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις για να τον διαδεχθούν. Μέσα από τα λεγόμενα του προέδρου φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Χριστόφορο Ποταμίτη για να κατεβεί με το δικό του συνδυασμό ο οποίος θα αποτελείται βασικά από το νυν συμβούλιο του σωματείου. Οι άλλες δυο περιπτώσεις είναι ήδη γνωστές και αφορούν τις πρωτοβουλίες των Πετρίδη και Φωτίου.

Οι σχετικές δηλώσεις του Ερωτοκρίτου στο sigmalive

Αν θα αποχωρήσει οριστικά από την προεδρία:

« Οριστικά αποχωρώ και θα οδηγηθούμε σε γενική συνέλευση. Δεν πρόκειται να αλλάξω απόφαση. Όμως παράλληλα θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τις ψεσινές δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη. Τόνισε ότι  θα προσπαθήσει για την ενότητα του ΑΠΟΕΛ. Εύχομαι  να τα  καταφέρει με τους φιλάθλους μας  . Έπρεπε  να αναφερθεί όμως και  σε εκείνους που έχουν προκαλέσει την  διχόνοια. Εμείς για  5 χρόνια  προσπαθήσαμε για το καλύτερο και η ιστορία θα μας κρίνει σε όλα και στα οικονομικά. Παραλάβαμε μια ομάδα  με  χρέη και θα την παραδώσουμε  με πολύ καλύτερα  αποτελέσματα. Στην Γενική Συνέλευση θα πω κάποια πράγματα που τα νιώθω πολύ έντονα προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα. Δεν θα τα πω για να προκαλέσω , αλλά ως άνθρωπος για να φύγει ένα βάρος από πάνω μου.

Αν είναι αισιόδοξος για την διάδοχη κατάσταση και αν υπάρχουν ενδείξεις πέραν από τον Πρόδρομο Πετρίδη ποιοι άλλοι έχουν πρόθεση για να διεκδικήσουν τα ηνία:

« Ελπίζω να υπάρξει διάδοχη , ουδείς αντικαταστατός. Έγινε μια συλλογική προσπάθεια για να αποφευχθεί η εκλογική συνέλευση όμως  δεν κατέληξαν. Πέραν από τον Πρόδρομο Πετρίδη από ότι διάβασα και εγώ, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Χάρη Φώτιου για να κατεβεί με δικό του συνδυασμό και από το Σωματείο με τον Χριστόφορο Ποταμίτη”

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!